Magasinet M!

Video: Twerkede op ad mand - nu jagter politiet de beskidte gerningskvinder

Det kan åbenbart være ulovligt at twerke. I USA er to kvinder i hvert fald efterlyst for at have gnubbet sig godt og grundigt op ad en fremmed mands skridt. Se den bizarre episode lige her.

Video: Twerkede op ad mand - nu jagter politiet de beskidte gerningskvinder

Det er efterhånden ikke den store hemmelighed, at man i USA kan blive straffet eller sagsøgt for det meste.

Men nu er det åbenbart også ulovligt at twerke i USA. I hvertfald hvis man gør det op ad en fremmed person, som ikke har bedt om berøring fra en fyldig og fast kvindemås. Politiet i den amerikanske hovedstad, Washington D.C., efterlyser nu to kvinder, der dels twerkede op ad en fremmede mands skridt mod hans vilje og dels tog ham i skridtet og forsøgte at kysse ham - ligeledes mod hans vilje.

Det skriver dailynews.com.

Men hvordan kan man ikke have lyst til at blive twerket op ad eller blive grebet lidt i skridtet på en ellers trist november-dag?

Episoden foregik på en tankstation, hvor stedets overvågningskamera i øvrigt fangede hele den ulovlige affære, de to kvinder havde gang i.

Det mandlige offer virkede ikke helt tilfreds med situationen og forsøgte at flytte sig fra både twerk, kys og skridttag.

Se den bizarre episode lige her: 

ANNONCE

Ifølge mediet nydailynews.com står de to gerningskvinder over for en sigtelse for seksuelt overgreb af tredje grad. Tredje grad betyder ganske enkelt, at de kan sigtes for upassende berøring, som involverer 'tvang, der fører til frygt for død, skade på kroppen eller kidnapning'.

Hmm.. Det er svært at se koblingen mellem twerking og kidnapning. Så skal det da være, fordi røven er tilpas stor til, at den kan få manden til at forsvinde. Så er vi nok nærmere ovre i afdelingen for tryllekunster.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE