Magasinet M!

Vikingen Hafthor Bjornsson hjælper Sodastream med at dræbe plastikflasker

Red miljøet, ellers kommer The Mountain efter dig!

I 2016 fik Sodastream Hafthor "The Mountain" Bjornsson med på vognen i forhold til at stoppe overproduktionen af plastik med konceptet "Fuck Plastic Bottles". På den måde provokerede de nogle af de lidt store sodavandsfirmaer, og desuden skabte det en lidt anderledes og mere hårdtslående indfaldsvinkel til miljørigtige beslutninger. 

The Mountain er med på vognen igen, og denne gang i form af en lidt bizar rekrutteringsvideo, hvor bæstet fra Island sørger for at skabe blikfang i branchen. I videoen med titlen ”Join the Revolution” bevæger SodaStream CEO, Daniel Birnbaum, sig rundt på SodaStreams hovedkontor i Israel, hvor han havner i nogle underholdende sammenstød med The Mountain.

"Når vi trækker på populærkultur som Game of Thrones i vores branding, trænger vi igennem hos publikum på en mere effektiv måde, fordi vores budskaber kobles op på fortællinger, de i forvejen kender. Det er en kæmpe styrke." - siger Michele Fitzwillams, Nordisk Marketing Direktør hos SodaStream.

Vi bakker selvfølgelig op om konceptet med miljørigtige beslutninger - og hvem har ikke altid lyst til at se The Mountain igen, nu hvor vi skal vente til 2019 med at se næste sæson af Game of Thrones?

Se videoen herunder

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce