Magasinet M!

Vikingerne er tilbage: 5 fede serier du skal streame i december

En af årets mest ventede halv-sæsonpremierer har allerede set dagens lys, mens Netflix byder på flere spændende serier i december.

Vikings - sidste fem afsnit af sæson 4

Genre: Action
Premiere: Første afsnit kan ses allerede nu
Hvor: HBO Nordic
Med: Travis Fimmel, Gustaf Skarsgård, Clive Standen med flere

Om: Det virker måske underligt, at man har ventet med at frigive de sidste fem afsnit af sæson 4 af den kritikerroste serie, Vikings, men det er ikke desto mindre tilfældet, da fjerde sæson er noget længere end de forrige. I første del af sæsonen tog serien et spring frem i tiden, hvor du for første gang mødte Ragnars sønner som voksne - begge portrætteret af de to danskere, Alex Høgh Andersen og Marco Ilsø. Nu vender Ragner efter flere år tilbage til Kattegat, hvilket sætter gang i en hel række kædereaktioner. Hold kæft, vi glæder os.

ANNONCE

Fauda - sæson 1

Genre: Politisk thriller
Premiere: Første afsnit kan ses allerede nu
Hvor: Netflix
Med: Lior Raz, Hisham Suliman, Shadi Mar'i med flere

Om: Israelske serier er nok ikke det, du har set flest af. Men det vil Netflix nu lave om på, da de har købt rettighederne til at sende første sæson af Fauda, der allerede har kørt i Israel, mens de også har købt sæson 2. Serien handler om Israel-Palæstina-konflikten, hvor man følger den såkaldte mista'arvim, en israelsk militærenhed, som er trænet i palæstinensernes sprog, tøj og manerer, og som i Israel har høstet stor anerkendelse for deres undercover-arbejde, hvor de har spoleret flere terrorangreb og været i spidsen for et utal af militæroperationer. Showets første sæson var det mest sete i en af Israels største tv-udbyderes historie, mens den også vandt en pris for bedste dramaserie i den israelske version af Emmy-uddelingen. Vi glæder os til at få udvidet vores horisont gennem december.

ANNONCE

Mozart in the Jungle - sæson 3

Genre: Komedie/drama/musik
Premiere: 10. december
Hvor:
Viaplay
Med: Gael García Bernal, Lola Kirke, Saffron Burrows med flere

Om: Endelig får tredje sæson af den dobbelte Golden Globe-vinder, Mozart in the Jungle, premiere. Serien, der er baseret på Blair Tindalls memoir og bestseller, Mozart in the Jungle: Sex, Drugs & Classical Music, har høstet store roser for sin skildring af livet bag kulisserne hos New Yorks Symfoniorkester. Charmerende portrætteres hengivenheden til musikken og det magtspil og de intriger, der foregår uden for orkestergraven. 

ANNONCE

The Man in the High Castle - sæson 2

Genre: Drama/Sci-Fi/Thriller
Premiere: 16. december
Hvor: Amazon Prime
Med: Luke Kleintank, Lee Shorten, DJ Qualls, Alexa Davalos med flere

Om: Den nytænkende serie høstede med første sæson stor anerkendelse verden over for sit portræt af, hvordan verden havde set ud, hvis nazisterne havde vundet Anden Verdenskrig. Og anden sæson fortsætter, hvor første slap. Juliana Crain (Davalos) må se konsekvenserne i øjnene som følge af hendes valg om at forråde Mostandsbevægelsen og Joe Blake (Kleintank). Derudover må en formodet Nazi-agent stå ansigt til ansigt med sin far, som slog hånden af ham, i nazisternes hovedstad, Berlin. En fascinerende fortælling, du ikke må gå glip af.

ANNONCE

Travelers - sæson 1

Genre: Sci-Fi
Premiere: 23. december
Hvor: Netflix
Med: MacKenzie Porter, Nesta Cooper, Eric McCormack med flere

Om: Endnu en Netflix Originals-serie, der ser yderst interessant ud. Travelers foregår flere hundrede år ude i fremtiden, hvor en gruppe overlevende mennesker finder ud af at sende deres bevidsthed tilbage i folk, der levede i det 21. århundrede. En ting, der måske kan redde menneskeheden fra en forfærdelige fremtid. Ja, tak, vi elsker god Sci-Fi, og vi tror og håber på, at Travelers falder ind under den kategori.

ANNONCE
Vikingerne er tilbage: 5 fede serier du skal streame i december
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt