Magasinet M!

Vikings er tilbage: Det skal du streame i februar

En Scorsese-produceret serie, et reboot af en klassisk komedie-serie og voldelige vikinger. Februar bliver en god måned på de danske streamingtjenester

Vikings er tilbage: Det skal du streame i februar
Mad Dogs (US) - sæson 1

Genre: Komedie/Thriller
Premiere: 12. februar 
Hvor:
 Viaplay
Med: Ben Chaplin, Michael Imperioli, Romany Malco med flere

Om: I den amerikanske genindspilning af den engelsk thrillerserie, Mad Dogs, følger du en gruppe venner, som tager til Belize for at besøge en gammel ven. Men pludselig tager tingene en uventet drejning, hvor vores venner bliver rodet ind i en mystisk sag. Der er dømt sort komedie for alle pengene, men hvor meget Cris Cole, der også skabte den originale serie, har ændret på tingene i genindspilningen, ved vi ikke. Vi håber dog på, at det ikke kan gå helt galt, når han igen er med inde over Mad Dogs.

ANNONCE
Vikings er tilbage: Det skal du streame i februar
Vinyl - sæson 1

Vinyl - sæson 1 - 15. Februar

Genre: Musikdrama
Premiere: 15. februar
Hvor:
 HBO Nordic
Med: Bobby Cannavale, Olivia Wilde, Ray Romano med flere

Om: Det er historien om en pladeproducer, der prøver at redde sin egen røv og sit eget liv under 70'ernes blomstrende rock'n'roll-scene. Og det er så at sige de bedste af de bedste, der er involveret iVinyl. HBO-serien er produceret af Mick Jagger og Martin Scorsese (der også intruerer pilotafsnittet), skrevet af Terence Winter (Boardwalk Empire, Wolf of Wall Street), mens Bobby Cannavale (Boardwalk Empire), Olivia Wilde (Rush) og Ray Romano (Alle Elsker Raymond) tager sig af de bærende roller. Danske Birgitte Hjort Sørensen har også en rolle heri. Det bliver stort, når serien går i luften 14. Februar.

ANNONCE
Vikings er tilbage: Det skal du streame i februar
Better Call Saul - sæson 2

Genre: Drama
Premiere: 16. februar
Hvor:
 Netflix
Med: Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn med flere

Om: Det her er måske en af de serier, vi har set mest frem til i år atter at følge. Breaking Bad-spinoff-serien overraskede alt og alle sidste år med at være en af de absolut bedste og så meget bedre, end man havde turdet at håbe på. Det er historien om, hvordan Jimmy McGill blev til Saul Goodman, inden Heisenberg blev til. Det er komisk ørkennoir af bedste skuffe og et smertefuldt gensyn med den excentriske karakter, hvis historie du kender - altså, hvis du har set Breaking Bad. Bob Odenkirk er blændende i rollen som den bundkorrupte advokat, og det samme er Jonathan Banks som Mike Erhmantraut, du også kender fra det oprindelige univers. Det bliver SÅ skide godt det her.

ANNONCE
Vikings er tilbage: Det skal du streame i februar
Vikings - sæson 4

Genre: Historisk actiondrama
Premiere: 19. februar
Hvor:
 HBO Nordic
Med: Travis Fimmel, Clive Standen, Gustaf Skarsgård med flere

Om: 20 afsnit (!) er der i sæson 4 af Vikings. Næsten lige så mange afsnit, som der har været hidtil. Så der er bogstaveligt talt lagt op til et drama af historiske dimensioner. Efter en dramatisk afslutning på sæson tre vender en stærkt svækket og såret Ragnar Lothbrok hjem til sin hjemstavn efter at have snydt døden flere gange ved slaget i Paris. Men krigen om magten fortsætter med samme styrke som før. For der er mange, der gerne vil overtage tronen som hersker over kongeriget Kattegar. Og nu, hvor Lothbrok svæver imellem liv og død, er hans position som vikingekonge alvorligt truet.

ANNONCE
Vikings er tilbage: Det skal du streame i februar
Ex Machina

Genre: Sci-fi
Premiere: 24. februar
Hvor:
 Viaplay
Med: Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Alicia Vikander

Om: Den har lige haft biografpremiere, men du kan allerede se den på Viaplay i slutningen af denne måned - sikkert fordi det næsten er et år siden, den havde premiere i USA. Alex Garlands intelligente sci-fi-film sætter spørgsmål ved, om man kan forelske sig i en AI-robot - en menneskelignende maskine med kunstig intelligens. Ex Machina er søgemaskine-generationens svar på Frankenstein og er en dyb og foruroligende film om vores forhold til teknologien. Det er den mest overbevisende indie-sci-fi-film i mange år, som bæres af stærke præstationer af Domhnall Gleeson, Oscar Isaac og ikke mindst den gudesmukke svensker, Alicia Vikander, der tager sig af rollen som robotten i centrum. Og så er der bonuspoint for vel nok den mest underlige dansescene i hele 2015.

ANNONCE
Vikings er tilbage: Det skal du streame i februar
Fuller House - sæson 1

Genre: Sitcom
Premiere: 26. februar
Hvor:
 Netflix
Med: Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber med flere

Om: Så er der gensyn med 80'er- og 90'er-familien, Tanner, når Netflix puster nyt liv i Full House (på dansk: Hænderne Fulde) - denne gang under navnet Fuller House. D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure) er for nyligt blevet enke og bor nu i San Francisco. Hendes lillesøster, Stephanie (Jodie Sweetin), der kæmper for at slå igennem inden for musikken, barndomsvennen Kimmy Gibbler (Andrea Barber) og Kimmys teenagedatter Ramona (Soni Nicole Bringas) flytter ind for at hjælpe D.J. med at tage sig af hendes tre søner. Der vil desuden være glædelige gensyn med Bob Saget. John Stamos, Dave Coulier, Lori Loughlin og Scott Weinger, der alle var med i Full House. Vi glæder os endnu engang til at få os et godt grin.

ANNONCE
Del

Seneste nyt