Magasinet M!

Viktoria Franova i M! 109

M! 109 med Viktoria Franova er på gaden fra den 23. november

Viktoria Franova i M! 109

Vild med dans havde kun én rigtig vinder, hvis du spørger os. Se Viktoria Franovas frække debut som M!-babe i det nye nummer - og hyg dig også med M!-læsernes kåring af verdens 100 mest sexede kvinder.

BABES

Viktoria Franova
Det kan godt være, Viktoria Franova blev snydt for sejren i Vild Med Dans-finalen. Men du bliver ikke snydt for en billedserie med en superfræk (og lettere svedig) Viktoria i det nye M!. Se de billeder, du drømte om, mens du smugkiggede danse-tv fredag aften.

Mary Luz Acosta
Vores årvågne fotograf nød solen på Tenerife, da han fik øje på gudesmukke Mary Luz. Få timer senere havde han arrangeret en foto-session med den sexede Miss Tenerife. Tak, fotograf!

Lauren Pope
Gør dig klar til at få åndenød, svedeture og måske hjertestop. Den engelske brystbombe Lauren Pope er noget af de frækkeste, vi nogensinde har set. Tjek hende ud i det nye M!.

Nattelivspatruljen i Nykøbing F.
Nattelivspatruljen giver topkarakter til Falsters festby nr. 1. Når du ser billederne, forstår du helt sikkert hvorfor.

SPÆNDENDE ARTIKLER
Verdens 100 mest sexede
Over 10.000 M!-læsere har stemt på verdens 100 mest sexede kvinder - og de har stemt en ny pige ind som nr. 1. Se hende og 99 andre babes i nyeste udgave af klassikeren: Verdens 100 Mest Sexede.

ANNONCE
Viktoria Franova i M! 109

Lær din kæreste at strippe
Vi har sat Stripper-Sandra fra Danskshowservice.dk til at give sine bedste råd til, hvordan du lærer din kæreste at strippe.

Fodboldstjernernes biler
Hvem har den fedeste bil? Frederik Berglund, Leon Andreasen eller Peter Løvenkrands? Se bilerne - og læs hvad sidste måneds forsidebabe, Mariah, synes om dem.

Sådan er du, når du er stiv
Vi har spurgt pigerne, hvad de synes om os fyre, når vi er stive. Find din druktype - og se, hvad alkoholen gør ved dine score-chancer.

Stortest: Snaps
Vi har drukket os ubehageligt fulde for at finde ud af, hvilken snaps, du bør hælde ned i svælget til julefrokosten.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE