Magasinet M!

Vilde Gaver!

Hvem giver sin kæreste et stykke af månen? Eller en Bugatti Veyron? Eller en...

Vilde Gaver!
Rumrejse tur/retur

Hvad: 1 stk. rumrejse tur/retur + 1. stk Bentley Brooklands.

Samlet værdi: 3,2 millioner kr. (pris u/afgift for Bentley)

Fra: Katy Perry til Russell Brand.

'Armen altså. For det første, forstår vi slet ikke, hvordan en halvkvabset fyr som Russel Brand kan score en så lækker dame som Katy Perry. Og som om det ikke var nok, at han har gaflet hende, så opfyldte hun i 2009 hans drøm om at komme ud i rummet, og samme år forærede hun ham en Bentley. Samlet værdi 3,2 millioner.

 

De er heldigvis ikke sammen længere.

ANNONCE
Vilde Gaver!
  Fly me to the moon...

Hvad: Et stykke af månen. 100 tønder, for at være helt præcis.

Pris: Ukendt!

Fra: Fra den russiske milliardær Roman Abramovich til sin kæreste.

 

I 2008, før der var noget, der hed finanskrise, kastede den russiske mangemilliardær og ejeren af fodboldklubben Chelsea om sig med penge. Det gør han garanteret stadigvæk, men dengang gik han all-in og købte månen til sin modelkæreste, Daria Zhukova. Eller et stykke af den i hvert fald. 100 tønder for at være helt præcis. Ja, så blegner det lidt ved siden af at sige, man ejer en fodboldklub.

ANNONCE
Vilde Gaver!
  Gå glad i bad!

Hvad: 1 stk. badekar.

Pris: 12 millioner kr.

Fra: Mike Tyson til sin ekskone Robin Givens.

Det er ikke nogen hemmelighed, at den tidligere verdensmester i boksning, Mike Tyson, kastede om sig med penge i sine velmagtsdage. Men et badekar til 12 millioner kr.? Så forstår vi bedre, hvordan han kunne ende med en kæmpe gæld.

ANNONCE
Vilde Gaver!
  Vroom vroom!

Hvad: 1. stk. Bugatti Veyron.

Pris i Danmark: 45 millioner kr. (Pris 'overthere' 14 mio. kr.)

Fra: Beyonce til Jay-Z.

 

Ingen tvivl om, at powerparret Beyonce og Jay-Z ikke lider nogen nød, når det kommer til penge. Men alligevel. Det startede med, at Jay-Z forærede Beyonce en Rolls Royce fra 1959 til en værdi af 6 millioner kr. på hendes 25-års fødselsdag. Men så tænkte Beyonce, "Den ser jeg og raiser med et stk. Bugatti Veyron" til 45 millioner kr. på Jay-Z's 41-års fødselsdag.

ANNONCE
Vilde Gaver!
Hvad er klokken?

Hvad: 1 stk Patek Philippe Minute Repeater

Pris:  2,3 millioner kr.

Fra: Brad Pitt til Angelina Jolie.

 

Den schweiziske urfabrikant, Patek Phillipe, laver verdens suverænt dyreste og mest eksklusive ure. Og normalt er der to års ventetid på dette ur, der tager to måneder at lave. Men åbenbart ikke, når man hedder Brad Pitt. Og mindre kan åbenbart ikke gøre det, når man leder efter den rette gave til sin udkårne. Blærerøv!

ANNONCE
Vilde Gaver!
Verdens ubestridt dyreste diamant

Hvad: Kohinoor-diamanten.

Vurderet til cirka: 111,2 mia. kr. (Ja, milliarder!!!)

"Fra": Maharajah Dhulip Singh til Queen Elizabeth.

 

Kohinoor-diamanten, der oprindeligt blev fundet i Andhra i Indien for mange århundreder siden, betragtes som verdens største diamant. Den dengang 186 1/16-karat store diamant blev givet i "gave" til den britiske Monark af den indiske Maharajah Dhulip Singh, efter at denne var blevet besejret af englænderne i 1850.

ANNONCE
Vilde Gaver!
Ham igen?

Hvad: Bronzeskulpturen Femme de Venise.

Værdi: 81 millioner kr.

"Fra": (Igen) Roman Abramovich til sin kæreste, modellen Daria Zhukova.

 

Man har åbenbart uendeligt med penge, hvis man er milliardær i olie. Således tænkte Abramovich, at det ikke var helt nok at forære sin kæreste et stykke af månen i gave. Nej, hun skulle da også ha' denne (tudegrimme, hvis du spørger os) bronzeskulptur, som er lavet af skulptøren Alberto Giacometti. Eftersigende har han også forkælet den yndige dame med to malerier af Lucian Freud og Francis Bacon til en samlet værdi af 700 millioner kr.

ANNONCE
Vilde Gaver!
  Tillykke med dagen skat

Hvad: Taylor-Burton-diamanten.

Pris (i 1978): 6 millioner kr.

Fra: Richard Burton til sin kone, den afdøde skuespillerinde Elizabeth Taylor.

 

Hvad giver man til sin elskede, der runder 40 år? En ny iPod? Frækt undertøj? Nej da, man giver hende en diamant på næsten 70 karat. I dag er diamanten nærmest uvurderlig. Med mindre man hedder Roman Abramovich og har glemt sin 2-årsdag.

 

ANNONCE
Vilde Gaver!
Den dyre kvaje-gave

Hvad: 1. stk. diamantbesat skuldertaske.

Pris: 743.814 kr.

Fra: David Beckham til sin kone Victoria Beckham.

 

Ja, når man har været sin kone utro med barnepigen (og garanteret mange andre skønne kvinder) er det vel på sin plads, at forsøge at gøre det godt igen med en fin lille skuldertaske - til en værdi af af små 750.000 kr. vel at mærke. Men når man som David Beckham er en af verdens rigeste sportsstjerner (se hvor meget han tjener her) er 750.000 kr. et lille greb i lommen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE