Magasinet M!

Vildere end Thanos: MCU har fundet skuespilleren til den næste store badguy efter Kangs exit

Kang er ude, Galactus er inde!

Selvom Marvel for nyligt annoncerede, at de kom til at skrue lidt ned på mængden af film og serier på årlig basis, så har de stadigvæk en masse på plakaten.

Eksempelvis den længeventede Fantastic Four-film - den første gang for de ikoniske mutanter fra tegneserien får deres ærerunde i MCU (Lige foruden i Doctor Strange 2 med multivers-balladen og John Krasinski..).

Og nu er den helt store, nye baddie fundet - først var the Kang the Conqueror, der skulle overtage fra Thanos.

En af de næste Avengers-film hed endda Avengers: The Kang Dynasty, indtil skuespilleren bag Jonathan Majors blev fyret efter en række retssager om vold.

Nu er tiden så kommet til, at vi endelig får den nye badguy - og det bliver langt om længe Galactus!

Sådan lyder det ifølge THR, som bekræfter, at Fantastic Four har castet Ralph Ineson som den famøse Galactus. 

Det bliver interessant at se, hvor 'mægtig' Galactus bliver - i tegneserierne er Galactus en mægtig kosmisk skurk i Marvel-universet.

Han er kendt som "Verdensfortæreren" og er en uendelig kraft, der rejser gennem universet og fortærer hele verdener for at opretholde sin egen eksistens.

Han er hverken ond eller god i traditionel forstand, men derimod en nødvendighed i universets balance. Galactus er uovervindelig for de fleste, og han repræsenterer en enorm trussel for enhver civilisation, der kommer i hans vej.

Fantastic Four forventes at få premiere i løbet af 2025.

ANNONCE
Del

Seneste nyt