Magasinet M!

Ville du overleve i Jurassic Park? Nyt survival-horrorspil sender dig på Isla Nublar kort efter filmens slutning

Kan du klare en T-Rex?

Mens Jurassic Park-æraen for en stund er ovre, efter Jurassic World lukkede og slukkede sin trilogi med gensyn af gamle karakterer fra Jurassic Park - så fortsætter eventyret nu på spilfronten!

Spillet går under navnet Jurassic Park: Survival. 

Mens de fleste blev reddet fra dino-øen Isla Nublar i slutningen af Jurassic Park fra 1993, så samler spillet op på handlingen nogle få dage efter, hvor den uheldige Dr. Maya Joshi ikke slap væk fra øen i tide.

Hendes primære opgave? Overlevelse.

Har du ligesom mange andre overvejet, om du ville klare overlevelsen bedre i en horror-film end de ofte dumdristige karakterer i en film? Ja, så har du muligheden nu. 

Det virker til at være et open-world-spil møder survival horror, hvor man skal forsøge at manøvrere igennem junglen, overleve dinosaur-arter og hele tiden have øjne i nakken.

Missionerne kommer som udgangspunkt til at foregå både i besøgscenteret, hvor store dele af filmen udspiller sig - eksempelvis den famøse 'gelerand'-scene, samt køkken-gemmeriet, og videre ud i den vilde jungle med de store, vidtrækkende arealer af fri leg til dinoerne.

Der er indtil videre ikke nogen detaljer om, hvor spillet udkommer - tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce