Magasinet M!

Vind Deadpool 2 fribilletter og swag

Deadpool uber-swag på højkant

Deadpool 2 lander i biograferne på onsdag. Opfølgeren til det kæmpe hit, som Ryan Reynolds personlighed og vedholdenhed gjorde Deadppol til i 2016, har praktisk talt lagt i kortene, lige siden den første film bankede igennem den ene rekord efter den anden, i premieremåneden. 

Nu er Mr. Pool tilbage, og denne gang med et helt hold af superhelte, der aldrig helt blev fine nok til det storstilede X-Men filmunivers.

I forbindelse med premieren, har vi fået fingrene i en sending Deadpool merchandise, der faktisk er lidt ud over det sædvanlige. 

Det betyder, at vinderen af denne konkurrence bliver den heldige ejer af: En Deadpool sparegris (Swear Jar), en pruttepude "Sit on this", et meget mandligt forklæde, en DP2 skumhånd, et skærebræt, en overraskelse og 2 fribilletter til filmen. 

ANNONCE
Deadpool 2 - Final Trailer

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen, skal du svare rigtigt på spørgsmålet herunder. Vi trækker lod blandt de rigtige svar onsdag den 16. maj, kl 12.00. Vinderen kontaktes på e-mail. Hvis ikke vinderen svarer tilbage inden mandag den 21. maj, trækker vi en ny blandt de rigtige besvarelser. 

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt