Magasinet M!

Vind gavekort til fyrværkeri for 25.000 kroner hos thansen

Vind: Gavekort for 25.000 kroner til køb af fyrværkeri hos thansen!

Garanteret nytårsknald? Vi har din ryg!

Med thansens fyrværkeri som din wing-man, er du sikret en aften med fest og farver, der virkelig sparker r**. Sortimentet er stort og spænder lige fra stjernekastere til kæmpe pakketilbud med de fedeste batterier og raketter! thansen kan klare det hele til Danmarks bedste priser og med over 100 udsalgssteder over hele landet, er du aldrig længere end en spytklat væk fra dette års nytårsknald.

Er du typen der vil have det hele for det halve?

Som medlem i thansens fyrværkeriklub, sparer du 20% på dit nytårsknald inden jul! Hvis du allerede har meldt ud, at det er dig der står for krudtet, har du nu en oplagt mulighed for, at gøre et kup. Det eneste det kræver er din e-mail-adresse og så er du klar til at spare 20% på dit fyrværkeri-køb inden jul. Klik her, for at tilmelde dig nytår.

Sortimentet er stort og spænder lige fra stjernekastere til kæmpe pakketilbud med de fedeste batterier og raketter! thansen kan klare det hele til Danmarks bedste priser og med over 100 udsalgssteder over hele landet, er du aldrig længere end en spytklat væk fra dette års nytårsknald.

ANNONCE
Vind gavekort til fyrværkeri for 25.000 kroner hos thansen

VIND: Gavekort for 25.000 kroner til køb af fyrværkeri hos thansen! 

Nytåret nærmer sig med hastige skridt, og de fleste af os, nyder vel at starte året ud med et brag?

I samarbejde med thansen, har vi fået muligheden for at uddele gavekort til fri afbenyttelse i thansens enorme fyrværkeri-sortiment.

Sagen er simpel: thansen har skudt videoer af ALT deres fyrværkeri, så man kan se, hvad man kaster sine knaster efter. Vi har udvalgt 3 videoer, men I skal hjælpe os med at finde den absolut fedeste af de 3!

ANNONCE
1: thansen Neon
2: thansen Ozon
3: thansen Polarcirkel

Som tak for hjælpen, trækker vi lod blandt alle deltagere (over 18 år) om 10 x fyrværkeri-gavekort til en værdi af 2.500 kr. – i alt er der altså præmier for 25.000 kr.

Sådan deltager du:

  1. Det er simpelt: Stem på din favoritvideo, i formularen herunder. 
  2. Indtast dine kontaktinformationer, og klik på tilmeld.
  3. Du deltager nu i lodtrækningen om et af gavekortene. 

Konkurrencen løber frem til den 20. december 2018, klokken 12.00 - vindere kontaktes via email og SMS inden klokken 16.00 den 20. december. 
 Gavekort er gyldige i perioden: 13/12-18 t.o.m. 31/12-18

Betingelser:
For at være med i konkurrencen, skal du være fyldt 18 år og kunne verificere det på forespørgsel (Fremsendelse af gyldig billede-ID, hvis du bliver udtrukket).

Vi udlodder 10 gavekort til køb af fyrværkeri i thansen. Gavekortene har en værdi på 2500 danske kroner. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Gavekortet gælder kun varekategorien FYRVÆRKERI og kan kun benyttes til køb i denne varegruppe.

Gavekortet kan kun indløses i DANSKE FYSISKE thansen butikker. Gavekort er gyldige i perioden: 13/12-18 t.o.m. 31/12-18. 

Ved at deltage i denne konkurrence, er jeg indforstået med, at jeg accepterer at modtage nyheder og tilbud om thansens produktsortiment, konkurrencer og events via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notifikationer, sociale medier, messenger).
thansen må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke.
thansen behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på thansen’s websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra thansen.
Læs mere i thansens privatlivspolitik her http://www.thansen.dk/kundeservice/?id=3605

Held og lykke!

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt