Magasinet M!

Vind Limited Edition PlayStation 4 Slim - Days of Play

Slå kløerne i en helt speciel PS4

Uanset om du endnu ikke har fået skaffet dig en PlayStation (shame!), eller du bare gerne vil have fingrene i den lækre stålgrå limited edition Days of Play-konsol, så har du her chancen, for at gøre krav på den.

Days of Play PS4

Denne omgang Days of Play konsol er en limited edition PlayStation 4 Slim, der er byder på et stålsort finish, med sølv-farvet PlayStation logo - og en controller der matcher. Konsollen kommer med en harddisk på 1TB, og hele herligheden er begrænset til Days of Play kampagneperioden. 

ANNONCE
Days of Play

Hvad er Days of Play?

Days of Play er PlayStations årlige sommerudsalg. I år løber det fra 7. juni til 17. juni, og i denne periode, har PlayStation særligt gode tilbud på både spil og andre sager. 

På PlayStation Store kan du blandt andet fange The Crew 2 med 78% rabat, Marvel's Spider-Man med 55% rabat, God of War med 55% rabat, Red Dead Redemption 2 med 42% rabat, GTA 5 med 78% rabat og meget mere. Tjek selv udvalget på PS Store her

Det er også nu, det er smartest at forny PlayStation Plus med et årsabonnement, så du ikke skal bande over, ikke at kunne komme online, når FIFA 20 rammer. Der er nemlig 30% rabat på 3- og 12-måneders abonnementer på PlayStation Plus (Så du kan fange et år for 315 kroner.

Fysiske forhandlere af officielt PlayStation tilbehør, kører også specielle priser i perioden. 

ANNONCE
Vind Limited Edition PlayStation 4 Slim - Days of Play

Vind en PlayStation 4 Slim

PlayStation Danmark har givet os mulighed, for at begave en af vores læsere, med en Days of Play Limited Edition PS4, og det er vi mere end klar på. 

Konsollen ryger i lodtrækning blandt folk, der kan svare korrekt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen slutter den 17. juni klokken 00:01, og vinderen kontaktes via e-mail den 17. juni klokken 14.00

Sørg gerne for at udfylde dit mobilnummer også, så vi er sikre på at kunne få fat på dig - hvis du vinder. Vi sender ingen SMS'er, det er et løfte!

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt