Magasinet M!

Vind med JBS: mangler du afslapningstøj til juleferien?

Hyggetøj til julen!

Du kender sikkert allerede en, som har en undertrøje eller et par underbukser fra JBS, men vidste du, at de netop har lavet en ny highline kollektion?

 
 
 
 
 
 
 
00:01 / 00:01
 

Mens man måske for nogle år tilbage gik op i spraglede farver og vilde mønstre, så går JBS i denne kollektion lidt mere afslappet til værks på underdrengene.

Det skal handle om at slappe af!

ANNONCE
Vind med JBS: mangler du afslapningstøj til juleferien?

Ifølge Stressforeningen oplever 430.000 danskere symptomer på alvorlig stress, mens WHO forudser, at stress vil blive en af de største sygdomsfaktorer i 2020. Det har JBS brugt som afsæt for en ny international produktlinje, JBS of Denmark, som skal gøre os bedre til at slappe af.

Stress findes i mange forskellige former og kan komme ud af det blå, så det handler i bund og grund om at finde nogle punkter i sin hverdag, hvor man får afstresset - nogle ser en god serie, andre sover i 12 timer non-stop og en helt tredje går måske ned og løfter jern.

ANNONCE
Vind med JBS: mangler du afslapningstøj til juleferien?

Men hvis vi går helt ned i de basale hverdagsting, så kan det være at skifte arbejdstøjet ud med noget komfortabelt afslapningstøj. Hvor mange kvinder smider den strammende bh efter en lang arbejdsdag, skal vi mænd have en tilsvarende rutine - og det vil JBS gerne finde en løsning på.

Du har uden tvivl et sæt ‘hjemmetøj’, ‘hyggetøj’ eller hvad du nu har valgt og kalde det - du ved, det tøj, som du ikke ligefrem tropper op i uden for døren, med mindre du lige skal stikke i kiosken efter en tømmermændskur.

JBS har sat sig for at skabe en kollektion, som du kan stresse af i inden for hjemmets trygge rammer, MEN samtidig også bevæge dig ud i offentligheden med.

Se, det er smart!

ANNONCE
Vind med JBS: mangler du afslapningstøj til juleferien?

JBS har skabt kvalitetsundertøj siden 1939, men nu bliver fokusset noget andet. Den nye kollektion er ren og minimalistisk med en international tilgang, og med optimal komfort i fokus.

Med lanceringen af behageligt afslapningstøj bidrager JBS til debatten om, at det er okay at slappe af. Salgs- og marketingschef hos JBS, Nicolai Hartung fortæller:

“- Vi har fokuseret på enkelt, ensfarvet tøj, der ikke sender signaler udadtil. Til gengæld har vi printet en lille hilsen på indersiden af tøjet med en venlig reminder om, at det er okay at hoppe i noget behageligt tøj, og tage et pusterum fra den hektiske hverdag.”

Komforten sikres ved, at kollektionen er lavet af bambus-kvalitet - her bliver materialer fra bambus brugt til at optimere overfladen og syningerne. Det gør, at materialet bliver langt mere komfortabelt og undgår alt for mange 'kradsende syninger og mærker”. Du har sikkert mange gange prøvet, at du lige er nødt til at nappe mærkesedlen i nakken eller i buksekanten efter en frustrerende dag på arbejdet - no more!

JBS of Denmark er designet til at slappe af - og du kan nu vinde sættet til juleferien, hvor du har brug for lidt mere komfort efter litervis andesauce og flæskesvær.

Se med herunder!

ANNONCE
Vind med JBS: mangler du afslapningstøj til juleferien?

KONKURRENCE

- Præmien vil bestå af:

-          Sweatpants i grå 

-          Sweat shirt i sort 

-          Sweatshorts i grå 

-          1 basic T-shirt med rund hals i hvid 

-          1 basic T-shirt med V-hals i navy 

-          2 packs tights i sort 

-          2 pack tennisstrømper i sort 

Totalværdi: 2300 kroner

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at udfylde formularen herunder. Du kan kun deltage én gang. Vinderne vil blive trukket d. 11. december kl. 12.00. Vinderne vil blive kontaktet på mail.

 Kollektionen forhandles hos JBS of Denmark her.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

ANNONCE