Magasinet M!

Virkelighedens 'Breaking Bad': Kvindelig kemilærer producerede stoffer i huset

En kvindelig kemilærer fra Wales levede i en årrække som Walter White fra TV-serien 'Breaking Bad'. Hun groede cannabis-planter i sit hjem og solgte dem videre for at overleve.

Den 58-årige walisiske kvinde Susan McKay er ikke nogen helt almindelig kemilærer. For ud over at vise eleverne i kemilokalet, hvordan syrer og baser reagerer, havde hun gang i helt andre eksperimenter uden for skolen.

Når hun havde fri fra lærergerningen 'legede' hun nemlig virkelighedens Walter White, kemilæreren fra hit-serien 'Breaking Bad', der ved siden af sit lærerjob lavede stoffer i al hemmelighed og solgte dem videre.

Men hvor Walter White producerede crystal meth, var det for Susan McKay en lidt anden kaliber af euforiserende stoffer. Hjemme i sin syv værelser store villa groede hun nemlig cannabis i stor stil gennem flere år og solgte det videre. Det gjorde hun hovedsageligt for at få råd til at betale en stor gæld og husleje. Men også, fordi hun oplevede store familiemæssige problemer. Problemer, som ifølge hendes selv drev hende ud i den ulovlige livsstil. Først begik den ene af hendes sønner selvmord, og derefter fandt hun ud af, at ægtemanden var hende utro med en forretningspartner, og for at det ikke skal være nok havde Susan McKay samtidig en handicappet søn at tage sig af.

ANNONCE
Virkelighedens 'Breaking Bad': Kvindelig kemilærer producerede stoffer i huset

Men McKays farlige Breaking Bad-agtige livsstil gik grueligt galt. Politiet opdagede, hvad hun havde gang i, da de stoppede hendes 27-årige partner in crime, sønnen Michael McKay, som i bil var på vej hen til forældrenes hus, hvor produktionen af cannabis foregik. I den 27-årige søns bil fandt politiet 162 gram cannabis.

Efterfølgende ransagede politiet McKay-familiens hjem og fandt tre værelser, hvori der blev groet cannabis i sølvfolie-telte med lufthuller i. I alt beslaglagde de intet mindre en 115 cannabisplanter til en markedsværdig af små én million kroner.

Nu er mor McKay og søn så blevet idømt 20 måneders betinget fængsel (det vil sige, de ryger 20 måneder i fængsel, hvis de begår en anden lovovertrædelse) efter at have indrømmet, at de producerede cannabis blandt andet med det formål at betale husleje og gæld i huset. Den utro fader, som stadig boede i huset, mens han knaldede med en anden kvinde, blev idømt 12 måneders betinget fængsel.

Ja, og så er Susan McKay i øvrigt fyret fra sit job som kemilærer på Clywedog School. Øv for eleverne. Det kunne da ellers have været meget morsomt og lærerigt for dem at høre cannabis-dronningen give en udførlig lektion i, hvordan man producerer hash og marihuana.

ANNONCE
Virkelighedens 'Breaking Bad': Kvindelig kemilærer producerede stoffer i huset
Del

Seneste nyt

ANNONCE