Magasinet M!

Virkelighedens Rambo: Han har dræbt tusindvis af terrorister

Rambo findes ikke kun på film. Det er en toptrænet iransk soldat ved navn Abu Azrael et levende bevis på. Han har dræbt flere Islamisk Stat-terrorister, end en hel hær har gjort tilsammen.

Virkelighedens Rambo: Han har dræbt tusindvis af terrorister

Han kalder sig 'Dødens Engel'. Og når man hører om hans vilde bedrifter med diverse skarptladte skydevåben, forstår man udmærket, hvorfor den iranske supersoldat Abu Azrael har valgt sådan et uskyldigt dræbernavn.

Som hærfører for den iranske gruppe Imam Ali Brigade har 'Dødens Engel' angiveligt taget livet af flere end 1500 Islamisk Stat-terrorister. Og det har han gjort helt på egen hånd. Supersoldaten bruger både skydevåben, svingende sværd og store økser til at smadre fjenden med. I hvert fald, hvis man skal tro de mange videoer og billeder, der findes med manden.

'Dødens Engel' opererer i Irak, hvor han sammen med sit brutale følge dagligt nedkæmper Islamisk Stat-terrorister. Så ham og hans gutter skal man ikke stille sig i vejen for. Og det gør det irakiske folk bestemt heller ikke. De er vilde med deres nye, skydegale frelser, som de har lavet flere hyldestsider til ære for på Facebook. Det manglede da også bare, når de redder deres land for gale terrorister.

Her kan du se en video, hvor 'Dødens Engel' optræder med mægtige smil og lige så mægtige våben:

ANNONCE
Del

Seneste nyt