Magasinet M!

Virkelighedens Squid Game: Kan det noget?

4.56 millioner dollars er også en slags indsats...

Squid Game, den sydkoreanske serie, der tog hele verden med storm, er nu blevet til en virkelighed. 'Squid Game: The Challenge' er nu blevet optaget i UK, og klar til at servere varen for Netflix-fans fra den 22. november. 

Men spørgsmålet er: Kan man virkelig overføre den hårde intensitet og dramatik fra det fiktive univers til virkeligheden? Og hvad kan vi forvente af det kommende gameshow?

Hvad er 'Squid Game: The Challenge'?
456 rigtige deltagere indtager denne 10-episoders konkurrence-serie i jagten på en livsændrende præmie på 4,56 millioner amerikanske dollars. Deltagerne vil konkurrere gennem en række spil inspireret af den originale serie - plus nogle overraskende nye tilføjelser, forklarer Netflix.

ANNONCE
Squid Game: The Challenge
?si=l_-PABPqnhL7tNdQ

Intensitet uden liv og død?

Mens indsatserne i den nye udgave af Squid Game ikke er liv og død, er der stadig masser på spil. En glimtende sparegris fyldt med kontanter hænger over deltagerne for at skrue op for intensiteten. Deltagerne er også alle udstyret med mirkofoner, så vi hører dem strategisere og forhandle alliancer. Som en deltager bemærker i traileren, "Folkets sande farver begynder at komme frem."

Så kommer vi til det store spørgsmål: Kan en virkelig version af Squid Game fange den samme magi som den fiktionelle? Den reelle konkurrence vil selvfølgelig mangle den dysterhed og livsfare, der prægede den originale serie. Men det ser ud til, at spillets natur stadig vil tvinge deltagerne til at vise deres sande jeg, skabe intense alliancer og endda forråde dem for en chance for at vinde den store præmie. Selvfølgelig vil det det. 


Det er klart, at 'Squid Game: The Challenge' har potentiale til at blive en fascinerende seeroplevelse, spørgsmålet er bare om det kan matche den originale - fiktive - series tyngde. Vi tvivler, men det skal komme dem til gode. 

Skal du se 'Squid Game: The Challenge'? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt