Magasinet M!

Virker de samme pickup lines på mænd og kvinder?

Optimér dit scoregame.

Hvorvidt pickup lines nogensinde virker, kan diskuteres, men sommetider er det bare nemmere at bryde isen med noget indøvet. Ovre hos elite daily har de været så venlige at servicere kvinder med pickup lines, man kan bruge, når man gerne vil score en mand i byen. Som de også selv siger, er der en hårfin grænse mellem cute og cheesy, når vi snakker pickup lines, men er det de samme, der kan bruges på både mænd og kvinder? Umiddelbart skulle man måske tro, at det må være det samme, men efter at have kigget på disse 10, kommer du nok på andre tanker..

1) "Jeg er sikker på, jeg kender dig fra et eller andet sted.. dig ville jeg ikke kunne glemme"

Det overrasker mig lidt, hvis denne her fungerer - uanset køn. Den skriger langt væk af et desperat forsøg på at komme i kontakt med en, så medmindre du virkelig mener, du kender vedkommende - så lad være med at sige det. 

2) "Kan du lide blow jobs eller sex on the beach? Jeg taler selvfølgelig om cocktails"

Nej, nej, nej.. Aldrig opsøg en kvinde og lad første sætning omhandle af sex, medmindre resultatet skal være en lussing og en drink kastet i ansigtet.

3) "Hader du ikke bare, når folk bruger scorereplikker på dig?"

Sagt på den rette måde, kan denne faktisk godt fungere! Især hvis du lige efter smider den mest cheesy af slagsen, du kan komme i tanke om. Selvironi er godt. 

4) "Du skylder mig en drink. Jeg tabte min, da du gik forbi"

At bede hende købe dig en drink som det første er bare dumt.. 

5) "Hey, jeg ville swipe til højre for dig"

Denne er en tydelig Tinder-reference, og eftersom Tinder jo efterhånden mest af alt er kendt som en hookup app, er det nok ikke det største kompliment, du kan give. 

6) Gå op til en, tag en isterning fra deres glas og smadr den. Sig så "Nu da jeg har brudt isen, kan jeg så købe en drink til dig?"

Jeg forstår godt, at den her skal være sjov, men mest af alt er den bare lidt ulækker. Hvis en fremmed mand kom hen og stak sine fingre i mit glas, ville jeg nok tage imod drinken - men kun fordi jeg ikke længere ville drikke af den, han havde haft fingrene i. 

7) "Jeg kan se, du har tequila.. betyder det, du vil give mig et shot?"

Nej, det betyder, at jeg vil give mine veninder et shot.. 

8) "Hvad er din yndlingssang at danse til?" Bed dj'en spille den, og spørg så om en dans

Den her kan gå begge veje. Hvis hun kan lide at danse, er det en ret sikker vinder - især fordi du har sørget for en god sang først. Problemet er bare, at der også er en hel del kvinder, der ikke kan lide at danse i byen, og så vinder du nok ikke på den. 

9) "Når jeg vil skrive godnat til dig senere, hvilket nummer skal jeg så sende det til?"

Hvis I har stået og snakket længe, er det faktisk en ok måde at bede om hendes nummer på - især fordi det indikerer, at du ikke regner med, I skal hjem sammen i aften. Men hvis det er det første, du siger til hende, så nej.. Bare nej.. 

10) "Hør her, jeg prøver lige at bestille en drink, men du er altså meget distraherende"

Igen en, der kan gå begge veje. Den er jo sød, og sagt rigtigt bliver den nok også opfattet sådan. Hvis ikke ender du nok bare med at virke distraherende - på den dårlige måde.. 

Tip: Hvis du synes, mine svar her mest af alt fremstiller kvinder som sure kællinger, der ikke vil snakke, så frygt ej: Sådan er det overhovedet ikke. De fleste kvinder vil gerne snakke og møde nye mennesker, når de går ud - der er bare en rigtig og forkert måde at gøre det på. 

Og de fleste af ovenstående hælder nok mest til den forkerte side.. 

Men lad os endelig høre.. ville de virke på mænd? 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE