Magasinet M!

Virtuelle kærester - få mere ud af dem

Sådan kan du bruge den virtuelle kæreste

Virtuelle kærester - få mere ud af dem

Overvejer du at skifte din kæreste ud med Maja eller Mette, der bare kræver max mindre opmærksomhed? Det kan vi egentlig godt forstå. Dårlige damer har en tendens til at tage alt for meget tid fra de vigtige ting i livet: Vennerne. Få dig en virtuel kæreste og få meget mere tid til at drikke en bajer, hænge ud, spille bold og alle livets andre fornøjelser.

Med de virtuelle kærester, Mette og Maja, slipper du bl.a. for:
PMS
Klager over din morgenånde
Parmiddage
Dumme spørgsmål som ?Ser min røv stor ud?? eller ?Hvad tænker du på??
At spise salat

Og så er de billige i drift.

Udover frække sms?er fra en dejlig chica, kan du også bruge Mette og Maja kreativt ? her er et par gode forslag:


1)Imponer vennerne
Brug din virtuelle kæreste til at imponere vennerne. Lad sms?erne dumpe ind i din mobils inbox og lad vennerne tjekke beskederne for dig, fordi du ?lige er optaget?. Din nye virtuelle kæreste kan ikke andet end at imponere. Forvent klap på skulderen og en gratis omgang.

2)Drop damen med din virtuelle kæreste
Opfør dig hemmelighedsfuldt i nogle dage og gør som om din mobiltelefon er dit kæreste eje. ?Glem? så på et tidspunkt din mobil et åbenlyst sted. Din nysgerrige, irriterende og meget jaloux kæreste kan uden tvivl ikke dy sig for at undersøge, hvad der er på færde. 3 billeder af Mette eller Maja senere og du er sikker på, at du igen er en fri mand. Med masser af fritid.

3)Spil kostbar
Inviter en pige ud på en date, og vent på at sms-beskeder fra Mette og Maja dukker op i inboxen. Ryst på hovedet, mens du mumler ?håbløs? og undskylder for din eks, der bliver ved med at sende frække beskeder, fordi hun bare VIL have dig. Men du vil selvfølgelig hellere være sammen med din date. Cha-ching, automatisk scoring.

Er du blevet nysgerrig og vil også prøve din virtuelle kæreste?
Læs mere om Maja her (Du skal være fyldt 18 år for at benytte tjenesten)
Læs mere om Mette her (Du skal være fyldt 18 år for at benytte tjenesten)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce