Magasinet M!

VM i babes!

Vi har samlet et drømmehold af de 11 lækreste spillerkoner og -kærester ved VM

VM i babes!
Sylvie van der Vaart
Og nok en heldig hollænder. Real Madrid og det hollandske landsholds Rafael van der Vaart er gift med modellen, skuespilleren og tv-værten Sylvie van der Vaart.
VM i babes!
Carly Zucker
Hvem har vi så her? Det er Carly Zucker, der er fitnessinstruktør og forlovet med Englands og Chelseas midtbanespiller Joe Cole, den heldige rad.
ANNONCE
VM i babes!
Sarah Brandner
Den tyske midtbanespiller Bastian Schweinsteiger kan både score på og uden for ban... arh, okay, den var for plat. Bastian Schweinsteiger elsker kasser. Både at score dem og st... nej, den var endnu værre. Nå, denne utroligt nydelige unge dame er model, pivlækker og kæreste med Tysklands Bastian Schweinsteiger
ANNONCE
VM i babes!
Alena Seredova
Man må tage hatten af for Italiens målmand Gianluigi Buffon, hvis han er i stand til at koncentrere sig om at spille fodbold, når hans forlovede, den tjekkiske model Alena Seredova står på lægterne.
VM i babes!
Claudia Schattenberg
Den tyske anfører Philipp Lahm skal lige efter VM, nemlig 14. juli, giftes med denne prægtige unge dame ved navn Claudia Schattenberg. (Billedet er fra Bayern München-holdets fejring af Oktober-fest. Vi formoder, at hverken Lahm eller frue går sådan klædt til daglig).
ANNONCE
VM i babes!
Yolanthe Cabau
Hvem er så denne unge dame, der står der og peger så fint? Det er Yolanthe Cabau, som er model og dermed nogle gange har til opgave at se godt ud og pege på ting - hun er kæreste med Hollands og Inters midtbanespiller Wesley Sneijder.
VM i babes!
Eva Gonzalez
Den spanske keeper Iker Casillas, der også vogter målet for Real Madrid, er on/off-kærester med Eva Gonzalez, der naturligvis også er model - og repræsenterede Spanien ved Miss World i 2003.
ANNONCE
VM i babes!
Bianca Kajlich
USA's hængende angriber Landon Donovan hænger formentlig også med næbbet, efter at han for nylig blev separeret fra skuespilleren Bianca Kajlich. Men parret er så vidt vides kun separeret og ikke decideret skilt, så Bianca må godt komme med på denne liste alligevel...
VM i babes!
Abigail Clancy
Joe Cole er imidlertid ikke det eneste heldige asen på det engelske landshold. Angriberen Peter Crouch deler seng og morgenavis med undertøjsmodellen Abigail Clancy.
ANNONCE
VM i babes!
Claire Henry
Dette smukke væsen hedder Claire Henry og er gift med den franske angriber Theirry Henry... ja, okay det er hun så faktisk ikke længere. De blev skilt i 2008, så på den måde hører hun ikke rigtigt hjemme på listen over de lækreste spillerkoner og -kærester under VM. Men se, hvor pæn hun er!
ANNONCE
VM i babes!
Pamela Diaz
Og nu vi er i gang med at sjofle konceptet: Hende her hedder Pamela Diaz og har engang været kæreste med den chilenske landsholdsspiller Manuel Neira. Han er så teknisk set ikke på landsholdet mere og faktisk heller ikke kæreste med Pamela Diaz længere. Men jo mere vi kiggede på billedet, jo mere nænnede vi ikke at slette det.
ANNONCE
Del

Seneste nyt