Magasinet M!

VM i Football Manager: Vind pladsen som landets repræsentant i mesterskabet

Vi leder efter landets bedste Football Manager!

Football Manager gentager sidste års succes, og afholder påny verdensmesterskaber i Football Manager: Copa Manageria 2019.
 
 
Hvis du ved med dig selv, at du er en stjerne, når det kommer til fantasy fodbold - og i særdeleshed det legendariske spil Football Manager - Så skal du læse videre nu. 
 
Første weekend i december - den 1. og 2. december, afholdes for 2. år i træk, det officielle verdensmesterskab i Football Manager: Copa Manageria 2019, hvor repræsentanter fra 16 lande skal dyste om at vinde titlen som verdens første officielle FM Copa Manageria Champion!
 
Arrangøren har bedt om vores hjælp til at finde Danmarks bedste bud på en FM-stjerne, og det er her du eller din makker kommer ind. 
 

SÅDAN FOREGÅR DET:

16 nationer dyster i mesterskabet, der er designet som en rigtig fodboldturnering, med fire grupper af fire hold, hvor alle møder hinanden.
 
De to bedste hold fra hver gruppe går videre til kvartfinalen. Spillere skal bruge FM Fantasy Draft mode, og hver deltager skal have mindst fem spillere fra det respektive hjemland i truppen.
 
Turneringen finder sted i selskabets hovedkvarter i London, og Sports Interactive er ansvarlig for transport og indkvartering. 
 

DET KAN DU VINDE:

Den danske repræsentant vinder en tur til London (alle udgifter betalt), for at deltage i mesterskabet. Den samlede vinder får titlen som verdens FM Copa Manageria Champion! Der er selvfølgelig også udgaver af FM 2019 på højkant.
 
Du skal være klar til at flyve til London lørdag formiddag og hjem søndag aften. 
 
Deltagere skal være 18 eller derover, have et gyldigt pas og være klar til at rejse i weekenden, 1. - 2. December 2018.
 

SÅDAN DELTAGER DU:

Svar så godt som muligt på spørgsmålene herunder, og send dit samlede svar til [email protected] Skriv: 'Football Manager Champ' i emnefeltet. Seneste chance for deltagelse er onsdag den 14. november klokken 12.00 
 
Vinderen udpeges af en jury bestående af 3 personer fra M!-redaktionen, og vinderen får besked torsdag den 15. november inden 15.00
 

HER ER DE TRE SPØRGSMÅL, DU SKAL SVARE PÅ FOR AT DELTAGE I UDVÆLGELSES-KONKURRENCEN:

1. Fortæl kort om din første oplevelse med Football Manager.
 
2. Udpeg de 5 danske spillere der bør udtages til din trup.
 
3. Beskriv din optimale start 11'er anno 2018.
 
Held og lykke!
ANNONCE
Del

Seneste nyt