Magasinet M!

Vores bønner er hørt: Nu kan du fråde friturestegt fugl på sofaen uden at røre en finger

Vi kan ikke komme i tanker om noget bedre end et dybstegt måltid mad, når tømmermændene presser på. Fra i dag er det blevet endnu lettere for alle jer, der har det ligesom os.

Vores bønner er hørt: Nu kan du fråde friturestegt fugl på sofaen uden at røre en finger

Der er godt nyt, hvis du har hang til kylling i alverdens afskygninger og allerhelst vil have maden bragt til hoveddøren. Kentucky Fried Chicken, ogsa? kendt som KFC, er nemlig kommet pa? menukortet hos Just Eat, og det betyder, at du i København og A?rhus nu kan fa? leveret alle de lækre friturestegte fugle fra menukortet.

- Vi har i lang tid ønsket at kunne levere Buckets med kyllingestykker hjem til døren, og nu kan vi sa? endelig tilbyde det i samarbejde med Just Eat. Vores kunder har efterspurgt levering i lang tid, og nu har vi endelig en samarbejdspartner, siger Gylfi Trastarson fra KFC Danmark i en pressemeddelelse.

Kylling fra om formiddagen

Hos Just Eat begynder udbringningen allerede fra klokken 11, så når du vågner med tømmermænd af Charlie Sheen-kaliber kan du direkte fra Just Eat-app'en booke en spand friturestegt kylling og nå at fråde den, før klokken har slået 12.

Just Eats samarbejde med Kentucky Fried Chicken træder i kraft den 22. marts og omfatter udbringning fra tre restauranter i København, en restaurant i Rødovre og en restaurant i A?rhus.

Del