Magasinet M!

VR-multiplayerspillet Stabby er ude nu

Hop fra tagtoppe og nak dine virtuelle fjender med realistisk fysik

Stabby, det nye og spændende VR-multiplayerspil, er nu tilgængeligt på Meta Quest 2 og 3 headsets. Spillet er udviklet af Soaring Roc Studio og lover at tage din gamingoplevelse til nye højder med realistisk fysik og intens action.

I Stabby bliver du kastet ind i et noir-univers, hvor du kan springe fra tag til tag og snige dig op på dine fjender for at udføre det perfekte snigmord. Soaring Roc Studio har lagt vægt på at skabe en autentisk følelse af bevægelse og kamp i VR, hvilket ifølge dem selv gør spillet til en af de mest medrivende VR-oplevelser på markedet.

ANNONCE
Trailer: Stabby VR
?si=UNNpQXRooYqEANOT

En af de store trækplastre i Stabby er den fysikbaserede gameplay, som skulle levere en enestående grad af realisme. Alt fra karakterernes bevægelser til interaktionen med omgivelserne er udviklet for at give en dyb følelse af indlevelse. Hver eneste handling i spillet, fra at kaste knive til at svinge sig i reb, er designet til at føles så virkelig som muligt. Så kan det godt være at det ikke rent grafisk ligner noget på niveau med Call of Duty eller Counter-Strike for den sags skyld, men hvis du er VR-gamer ved du, at det ikke gør det helt store.

Forskellige spiltilstande og multiplayer-muligheder

Stabby byder på flere spiltilstande, herunder tre unikke online multiplayer-tilstande: Classic, King of the Hill og Stab Tag. Hver gamemode opfordrer til forskellige spillestile og giver dig mulighed for at vise dine færdigheder frem ved at tjene eksklusive skins og gear. Op til seks spillere kan kæmpe om at blive den bedste snigmorder i intense multiplayer-kampe.

Offline træning og udfordringer

Hvis du vil finpudse dine evner, tilbyder Stabby fem offline niveauer, hvor hver udfordring bedømmes med et 3-stjernet system baseret på din gennemførselstid. 

Tilgængelighed

Stabby er nu tilgængeligt på Meta Quest 2 og 3 headsets 

ANNONCE
Del

Seneste nyt