Magasinet M!

Vred Fallout 76-køber raserer GameStop butik, fordi han ikke kan returnere spillet til fuld pris

Fallout 76 rage!

Fallout 76 er et spil, der ikke nødvendigvis er gået helt under radaren her på redaktionen, men den ekstremt ganske dårlige modtagelse af spillet er ikke gået stille hen, og spillets udvikler har ikke haft travlt med at sende review-koder ud - og vi har selv haft lidt travlt med Red Dead Redemption. 

Men hvad er det, der er galt med Fallout 76?

Den generelle stemning, er at Fallout har trådt ved siden af deres sti, ved at udgive et online multiplayer-spil, der ikke har den samme sans for storytelling som de ellers har været kendt for. Det har resulteret i forfærdeligt fan-rage på Youtube, downvotes und alles - men det har også givet spillet dårlig medfart af kritikere. 

På Metacritic er den samlede kritiker-score på 61 (ud af 100), og brugerratingen er helt i bund med 2.9 ud af 10. Til sammenligning har Fallout 4 en kritikerscore på 87 og en brugerscore på 6.6. 

Den seneste virale hændelse, er optagelser af en mand der går helt amok, og trasher en GameStop butik, fordi han ikke kan få en fuld refundering af spillet. Det er lidt sjovt, at se på. Man forstår godt, at han vil have pengene tilbage - men det er jo altså sådan, at man ikke kan få fuldt returbeløb for et spil, hvor man har brudt emballagen. 

ANNONCE

Videoen har fået over 5.5 millioner visninger, og selvom det er forkert at rasere en butik, fordi man har købt et spil der ikke levede op til ens forventninger, er det stadig en meget sjov hændelse, der går ret godt i tråd med den generelle brugermodtagelse af spillet. 

Game on! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce