Magasinet M!

Walter og Trofast er tilbage - se første trailer til Wallace and Gromit: Vengeance Most Fowl

Gensyn med den ikoniske claymation-fortælling.

Efter mange års venten vender de elskede britiske karakterer Wallace og Gromit aka. Walter og Trofast endelig tilbage til skærmen med en ny film, Wallace & Gromit: Vengeance Most Fowl.

Netflix har netop frigivet den første trailer til filmen, der har premiere på streamingtjenesten juledag i år.

Den nye film markerer et længe ventet gensyn med blandt andre den snu pingvin Feathers McGraw, som først dukkede op i klassikeren Wallace & Gromit: The Wrong Trousers. Feathers er uden tvivl en af de mest ikoniske skurke i Wallace og Gromit-universet, og hans tilbagevenden er en stor nyhed for fans.

Filmen er den første Wallace og Gromit-produktion siden 2008's Wallace & Gromit: A Matter of Loaf and Death og den første spillefilm i serien siden Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit fra 2005, som vandt en Oscar for bedste animerede film. Den originale skaber og instruktør, Nick Park, er også tilbage i instruktørstolen til dette nye eventyr.

Så brandet er i gode hænder stadigvæk!

Vengeance Most Fowl byder på en blanding af klassisk Wallace og Gromit-humor og nye, spændende elementer. Ud over Feathers McGraw vil "onde havenisser" også spille en væsentlig rolle i plottet. Nick Park har længe haft ideen om en film med havegnomer, der går amok, men det var først, da han kombinerede konceptet med Feathers McGraws tilbagevenden, at ideen virkelig tog form.

Filmens synopsis afslører, at Gromit begynder at bekymre sig over Wallaces voksende afhængighed af sine opfindelser, især efter at Wallace skaber en "smart" havegnom, der udvikler sin egen vilje. Da det viser sig, at en gammel fjende måske står bag det hele, må Gromit træde til for at redde dagen og sikre, at Wallace kan fortsætte sine opfindelser.

Tjek den nostalgiske trailer ud herunder - Wallace & Gromit: Vengeance Most Fowl får premiere på Netflix den 25. december:

ANNONCE
?si=DirKF0dAKXxJkDGC
Del

Seneste nyt