Magasinet M!

Warner Bros. forsøger eftersigende at lande Bradley Cooper som den nye Green Lantern

Og vi prøver lige en gang til - med lidt mere succes end i 2011, tak!

Selvom DC Comics ikke ligefrem havde den store succes med deres pendant til MCU, nemlig DCEU, så har samarbejdet mellem Warner Bros. og DC Comics vist sig gang på gang at være en succes, når deres tegneserier skal filmatiseres.

Og nu hvor Joaquin Phoenix' Joker har fået så fænomenal en medfart, så er det med at smede, mens jernet er varmt. En af de karakterer, som Warner Bros. eftersigende stiler efter ifølge We Got This Covered og som ligger højt på ønskelisten, er den famøse historie om Green Lantern Corps. 

Green Lantern er en af mere ikoniske aspekter af DC Comics-universet, som blandt andet har været en populær karakter i den animerede Justice League-serie - men da de prøvede kræfter med ´Green Lantern Corps´ tilbage i 2011 i et CGI-helvede med Ryan Reynolds i front - så ved vi jo allesammen godt, hvordan endte. 

Men nu, efter en række gode og succesfulde film som Wonder Woman, Aquaman, Shazam!, Joker og mange flere, så har Warner Bros. fået blod på tanden for endnu engang at prøve kræfter med
´Green Lantern Corps´, og samtidig lokke en af Hollywoods største stjerner med.

Ifølge rygterne, så er det nemlig Bradley Cooper, Warner Bros. forsøger at få til at spille Hal Jordan. 

I betragtning af at Bradley Cooper hører til Hollywoods elite A-liste over skuespiller, så tyder det på at filmen kan få succes. Det er kun et spørgsmål om tid før enten DC eller Marvel kan overbevise ham om at hoppe i et par superhelte-strømpebukser - nu har han jo været vant til at være gemt bag en talende vaskebjørn i Guardians of the Galaxy!

Det glæder vi os ihvertfald til, hvis det bliver en realitet!

ANNONCE
Warner Bros. forsøger eftersigende at lande Bradley Cooper som den nye Green Lantern
Del

Seneste nyt

ANNONCE