Magasinet M!

Warner Bros og Michael B. Jordan i dialog om en R-rated Superman

Det ville være legendarisk!

Selvom DC Comics ikke ligefrem har haft en tordnende succes med deres pendant til MCU, så er de ikke klar på at give op - og hvorfor skulle de også det, når de sidder med nogle af de mest interessante tegneseriefigurer nogensinde?

Michael B. Jordan har længe været en fan-favorit til at prøve kræfter med rollen som Superman - og nu ser det ud til, at han faktisk har været i dialog med Warner Bros. omkring rollen til en R-rated version!

Ifølge Variety har de haft en diskussion omkring, hvad Jordan ville forvente omkring rollen - og som det forlyder fra kilder, så kunne Jordan ikke acceptere Warner Bros. og deres måde at tackle rollen på. 

Og hvad værre er - kilderne indikerer, at der hverken er en instruktør eller manuskript på plads - og Jordan selv er booket de næste par år.

Men ikke desto mindre er projektet har en ny Superman med potentielt R-rating fået grønt lys - og desuden vil WB gerne genbesøge Green Lantern og få den karakter til det store lærred på en god måde.

 Hvad siger folket - en blodig superman-film?

ANNONCE
Warner Bros og Michael B. Jordan i dialog om en R-rated Superman
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt