Magasinet M!

Warner Bros. vil eftersigende have J.J. Abrams til at reboote Justice League

Vi prøver sgu lige igen!

Mens Marvel har haft et fænomenalt årti med MCU, så har DC Comics røget på røven gang på gang med deres pendant, DCEU. De var forhastede, druknet i CGI og vi fik ikke nok karakteropbygning, før de kastede sig ud i den horrible Justice League.

Vi snakker en assemble-film med Superman, Batman, Flash, Wonder-Woman, Aqua-Man og Cyborg, som tjente $200 millioner dollars mindre end Ant-Man 2 - en 'simpel' sequel til en af de mindre kendte Marvel-helte.

Men som vi efterhånden ved, så giver de ikke op så let.

Og med Joker-succesen på plads, så har de fået blod på tanden til at gå mere hårdt til værks på superheltene igen.

Ifølge We Got This Covered er Warner Bros. på jagt efter J.J. Abrams til at lave en eventuel reboot af Justice League-universet. Han fik en $250 million dollars-kontrakt tilbage i september med WarnerMedia, så de satser stort på ham.

Kilder indikerer, at selskabet forsøger ham til at lave et nyt kapitel af Justice League, og ikke mindst en Superman-solofilm - tidligere kildeartikler indikerer desuden, at han også er udset til at lave Green Lantern.

Når man tænker på hans historik med at genoplive og gentænke ikoniske franchises - blandt andet Star Trek og Star Wars - så er han det naturlige valg til at skabe noget velfungerende for DC Comics. 

Hvad siger folket - er vi klar til give Justice League en chance til?

ANNONCE
Warner Bros. vil eftersigende have J.J. Abrams til at reboote Justice League
Del

Seneste nyt

ANNONCE