Magasinet M!

Weekenden byder på det største danske MMA-brag nogensinde

Cage Warriors 103 har 4 danske top-fightere øverst på kortet

Lørdag den 9. marts 2019 er en stor aften for dansk MMA. 
Det bliver nemlig det største MMA-stævne på dansk jord nogensinde, når Cage Warriors 103 løber af stablen i K.B. Hallen. 

"Vi glæder os vanvittig meget til at præsentere vores seere for det hidtil største MMA-stævne på dansk jord, og for ikke at gøre ventetiden for lang har vi sørget for den helt rigtige underholdning. Allerede fra mandag den 4. marts kan Viaplays seere begynde at varme op til eventet, når vi lancerer to helt nye, danske sportsdokumentar Originals 'The Olympian' og 'INSIDE: Mads Burnell'.

I dokumentarerne, der hver er i fire afsnit, får seerne mulighed for at komme helt tæt på de to store danske fightere, Mark O. Madsen og Mads Burnell, se helt nyt materiale og høre om deres vidt forskellige rejser ind i MMA-sporten," siger Sportschef Kim Mikkelsen.

ANNONCE
Fra venstre: Mark O. Madsen, Søren Bak, Nicolas Dalby og Mads Burnell | Foto:  Lars E. Andreasen - Weekenden byder på det største danske MMA-brag nogensinde Fra venstre: Mark O. Madsen, Søren Bak, Nicolas Dalby og Mads Burnell | Foto: Lars E. Andreasen

Main cardet er vildt. 

Mark O. Madsen der stiler benhårdt efter UFC, har siden han for et lille år siden indstillede bryderkarrieren for at gå 100% på MMA, holdt en benhård kadence. Han har nemlig deltaget i og endnu vigtigere vundet fire fights på blot et år, og er nu ubesejret i med seks sejre i streg som MMA-kæmper. Madsen møder franske Thibaud Larchet.

Søren "The True Viking" Bak, der møder franskmanden Morgan Charriere i en interim-titel kamp op titlen som mdilertidig fjervægtsmester er gået mere end en vægtklasse ned, for at erobre titlen - ret beset et træk man kan sammenligne med Conor McGregors lignende vovemod.

Nicolas Dalby har også sin VM-titel på højkant, når han møder franskmanden Alex Lohoré, noget han dog tager med ophøjet ro: "Jeg er klar."


Sidst men ikke mindst, går talentet Mads Burnell i buret for at give rundsmadder til Ahmed Vila fra Bosnien-Hercegovina. 


 

ANNONCE
Her finder du kampene:

Følg MMA-stævnet Cage Warriors 103 direkte på TV3+ og Viaplay lørdag den 9. marts fra kl. 18.30.

Vært: Joachim Boldsen
 
Se undercard direkte på TV3 Sport fra 18.30

Del

Seneste nyt

Annonce