Magasinet M!

WELT er det smarte smart-bælte der advarer dig hvis du er ved at blive for tyk

Det her bælte er smart i mere end en forstand. WELT holder styr på din sundhed og kommer med tips og advarsler, hvis du spiser lidt for meget McDonald's-mad.

WELT er det smarte smart-bælte der advarer dig hvis du er ved at blive for tyk

Et smart-bælte. Ja, du hørte rigtigt. Det er præcist det, WELT er. Du bruger det præcist som et almindeligt bælte, men vil forhåbentligt aldrig løbe tør for huller, da det advarer dig, hvis du bør tabe dig eller lever dit liv for usundt.

Via en app og Bluetooth tikker beskeder ind på appen, sådan at du undgår at havne i den metaboliske risikozone (forstyrrelser i kroppens normale drift og omsætning af næringsstoffer - ofte som følge af overvægt, forhøjet kolesterolniveau eller højt blodtryk, red.).

Yderligere er designet elegang og ligner et ganske almindeligt, men samtidig moderigtigt bælte. Batterierne er genopladelige og holder i mere end 20 dage på en fuld opladning.

WELT indsamler dataet og smider det ind i appen, som så analyserer det og viser informationen på en noget så simpel måde som et trafiklys (er der rødt lys, er der altså noget galt). Derudover kan appen også give dig gode råd om vægttab og kan sågar lave en træningsplan for dig.

ANNONCE

- WELT er ikke bare et bælte, der måler din vidde, antallet af skridt, du går hver dag, den tid du sidder ned, og hvor meget du spiser for meget. Nej, det er mere en sundheds-enhed, som kan forbedre din overordnede sundhed ved hjælp af dataet, siger Sean Kang, skaberen af WELT.

- Vi forventer at arbejde med sundhedseksperter angående fælles research og services via det indsamlede data, fortsætter han.

Smartbæltet er blevet til via Kickstarter og havde som mål at indsamle 200.000 kroner. Det beløb er dog med to dage igen af indsamlingen allerede mere end fordoblet. Prisen for bæltet kommer til at ligge i omegnen af 1.000 kroner. Du kan nå at støtte kampagnen her og allerede nu forudbestille WELT.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce