Magasinet M!

Wesley Snipes mener ikke, at andre kan spille Blade end ham

Rygterne om Blade-reboot svirrer stadig!

Wesley Snipes vil altid være en bad-ass skuespiller. Han var en legende i 90'erne, hvor han blandt andet medvirkede i Blade, Demolition Man og White Men Can't Jump.

Han blev hurtigt et ikon, og den nævnte Blade-franchise var hans helt store guldåre - her kunne en lækker kombination af vampyrer og martial arts bane vejen for hans karriere. 

Selvom han lige nu er en 56 år gammel mand, så mener han stadigvæk, at han er den eneste mand, der kan spille Blade-karakteren.

Det udtalte han i forbindelse med et interview med Vice, hvor han kommenterer på de mange rygter om et Blade-reboot.

"Der er mange brikker, som skal falde på plads. Det er nærmest umuligt at overvinde det faktum, at folk på forhånd ved, hvem Blade er. Evnemæssigt er der ikke mange mennesker, der kan lave den ædle martial arts-dans, som er inkorporeret i Blades stil. Der er ikke mange chokoladefyre derude. En vanilje-fyr? Det går nok ikke."

Ifølge ham selv, så kommer der altså en ny Blade-film, men han vil stadigvæk være Blade selv.

"Vi har mange samtaler i gang lige nu og vi er velsignet, at folk har interessen i at vende tilbage til den verden igen. Vi har skabt to projekter, som er helt fantastiske - vi ved ikke, hvilken folk kommer til at elske mest. Mig og Marvel-formænd har diskuteret dette i to år nu. Alle er engagerede, alle er indforstået. Men det er også en forretning, så der er mange ting, der skal falde på plads."

Det lyder lidt nedtrykt i forhold til, at vi nok ikke kan forvente filmen inden for den nærmeste fremtid - men Snipes afslutter på bedste vis:

"Jeg kan love dig, at næste gang vi ser noget i Blade-universet, tro mig - det vi gjorde før, var barneleg sammenlignet med, hvad vi kan lave nu!"

Fuck yeah.

ANNONCE
Wesley Snipes mener ikke, at andre kan spille Blade end ham
Del

Seneste nyt

ANNONCE