Magasinet M!

Whopper lanceres nu i kødfri variant

Rebel Whopper..

Burger King Danmark hopper nu med på veganervognen med den velkendte Whopper. 

Det sker den 12. november, hvor et nyt kødfrit alternativ rulles ud i hele Europa, på tværs af over 2500 lokationer.

“Vi er sikre på, at Rebel Whopper er burgeren, mange danskere har ventet på, og at den falder i god smag hos vores gæster. Den giver det ultimative plantebaserede alternativ, kombineret med den ikoniske Whoppers smag og indhold. Vi glæder os til at lade Rebel Whopper tale for sig selv og se, om danskerne rent faktisk kan smage forskel,” fortæller Daniel Schröder, nordisk marketingchef for Burger King. 

ANNONCE

I pressemeddelelsen, fortæller Burger King om deres nye produkt:

Det er ikke kun veganere og vegetarer, der undsiger sig kødet og sætter tænderne i kødfri alternativer. Danskerne vælger plantebaseret kost som aldrig før, og nu er turen også kommet til én af de mest ikoniske burgere i verden. 

Den har været ventet længe, men nu lancerer Burger King endelig deres kødfri Rebel Whopper i Danmark. Den indeholder alt det, man kender fra den klassiske Whopper - frisk tomater, salat, mayonnaise, ketchup, sprøde pickles og løg serveret med en flammegrillet, men plantebaseret, bøf. Bøffen ligner, smager og har tekstur som kød, men er baseret på planter. Rebel Whopper er på menuen i alle 56 danske Burger King-restauranter fra den 12. november.

Burger King samarbejder med The Vegetarian Butcher, der står bag den vigtigste del af burgeren - plantebøffen. Sammen har de to virksomheder udviklet et produkt af særlig høj kvalitet, der meget vel kan udvikle og sætte skub i fastfood-branchen.  

”Det har været fantastisk at arbejde sammen med Burger King om den nye burger Rebel Whopper, og jeg glæder mig meget til, at alle Burger King-gæster smager og nyder den”, udtaler Jaap Korteweg, stifter af The Vegetarian Butcher – en vegetarisk ”slagter, der laver grønne alternativer til kød. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt