Magasinet M!

Wicked Weasel

It was an itcy bitcy teeny weeny yellow polkadot...

Wicked Weasel
Wicked Weasel er navnet på en Australsk bikini-producent, som også sælger deres kollektion online. Normalt gider vi her på Connery.dk ikke beskæftige os med sådanne reklame-sites, men Wicked Weasel er noget ganske særligt!

Deres site er nemlig fyldt med utroligt flotte billeder af babes som (selvfølgelig) alle er iklædt Wicked Weasel's kollektion. Iklædt er måske så meget sagt, for som det ses af denne artikels billeder, er bikinierne fra Wicked Weasel meget spartanske i deres størrelse.

Næsten intet er overladt til fantasien. Slet ikke når bikinien, af den ene eller anden årsag, bliver våd. For når det sker, bliver størsteparten af Wicked Weasel's bikinier nemlig totalt gennemsigtige!

Glæd dig - der er langt over 100 lækre billeder af pragtfulde modeller. Desuden er der en speciel sektion, hvor Wicked Weasel's kunder sender billeder ind af sig. Men pas på denne sektion, for ikke alle piger har kroppen til at bære en sag fra WW. Nogle er rent ud sagt for fede. Men dette har selvfølgelig/desværre ikke afholdt dem fra at indsende billeder hvor de er iført en mikro g-strengs bikini.

Måske var det hos Wicked Weasel at man skulle købe gaven til kæresten og/eller elskerinden. Og når bikinien er købt på den anden side af kloden, er det jo heldigvis også lidt sværere for kæresten at få den byttet til noget uldent undertøj!!!
ANNONCE
Del

Seneste nyt