Magasinet M!

Winter is coming: Nu er der sat dato på næste sæson af 'Game of Thrones'!

Ventetiden er næsten forbi. HBO afslørede i dag den nye premieredato på den kommende sæson af 'Game of Thrones'. Vi er klar!

SPOILER ALERT!

Er du klar? HBO har officielt annonceret premieredatoen på den nye og længe ventede sæson af 'Game of Thrones'. 

Annonceringen skete under et kreativt live-event på Facebook, hvor det gennem ild og vand (bogstaveligt talt) blev afsløret, hvornår den nye og længe ventede sæson af 'Game of Thrones' vil få premiere. 

Og vi kan altså nu afsløre, at du kan forberede dig på at se første afsnit, når serien vender tilbage til HBO Nordic den 17. juli.

Du kan se livestreamingen nedenfor. Vi lover, at den er næsten lige så spændende, som vores egen guldkat.

ANNONCE

Kun syv nye episoder 

Sæson seks sluttede med en masse død og ødelæggelse (standard 'Game of Thrones'-stuff selvfølgelig), vores elskede Khaleesi tog Meereen tilbage, og Jon er sammen med Sansa i fuld gang med at samle Norden endnu en gang.

Den kommende sæson er nu officielt nået længere end bøgerne, og det vil derfor ikke længere være muligt for dine urimeligt bedrevidende og belæste venner at kunne afsløre voldsomme plottwists. Den nye sæson vil desuden kun bestå af i alt syv episoder i modsætning til seriens tidligere sæsoner, der alle har bestået af ti afsnit hver.

Fear is for the winter! Valar morghulis!

Leveret af KULTBOX.dk.

ANNONCE
Winter is coming: Nu er der sat dato på næste sæson af 'Game of Thrones'!
Del

Seneste nyt

ANNONCE