Magasinet M!

Wozniacki medvirker i amerikansk tv-serie - som sig selv

I hendes hjemland kender vi hende bedst for at bo i skattely, men på den anden side af Atlanten, kan de ikke få nok af den blonde babe.

Wozniacki medvirker i amerikansk tv-serie - som sig selv

Der gik ikke længe, fra Entourage stoppede, til en ny tv-serie forsøgte at opfylde kvoten for prominente Hollywood-stjerner, der spiller sig selv. På engelsk kaldes det for en "cameo apperance", og selvom det i vore dage bliver brugt mere end nogensinde før, så er det langt fra et nyt fænomen. 

Det hører dog til sjældenhederne, at danskere spiller sig selv i Hollywood-produktioner, og nej, Klovn Forever tæller ikke. Nina Agdal er kort med i Entourage-filmen, dog uden det kan afgøres, om hun spiller sig selv, men udover hende kan vi på redaktionen ikke komme i tanke om andre danskere, der har haft æren.

Men nu har Caroline Wozniacki gjort det. I HBO-serien Ballers, der omhandler et fiktivt amerikansk fodboldhold i Miami, har hun i seneste afsnit en kort cameo-apperance. I scenen spiller hun over for The Rock og Andy Garcia, der begge har roller i serien og derfor ikke spiller sig selv. Allerede for syv måneder siden lagde hun et billede op på sin Instagram-profil, hvor hun poserer med de to herrer samt Rob Corddry, der også har en rolle i serien. 

A photo posted by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Dec 7, 2015 at 11:30am PST

ANNONCE

Vi holder meget af Caroline Wozniacki, når hun ikke spiller tennis, og selvom hendes optræden er meget kort, så vil vi overveje at give serien en chance kun på grund af hendes medvirken. Ballers kan streames gennem HBO Nordic, og serien er i øjeblikket i gang med sin 2. sæson, hvor et nyt afsnit bliver vist hver mandag. 

Du kan se en trailer for sæson 2 her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt