Magasinet M!

WTF? Kvinde fortæller, hvorfor hun mener, folk bør have sex med hunde

En en ung kvinde synes, hun vil dele med resten af verden, hvorfor hun mener, kvinder bør have sex med deres hund. Jeps, det er lige så mærkeligt, som det lyder. Hør argumenterne herWTF? Kvinde fortæller, hvorfor hun mener, folk bør have sex med hunde

De fleste (normale) mennesker nøjes med at have seksuel omgang med deres egen slags. Altså et andet menneske, naturligvis. Men der er tilsyneladende også dem, der slår et slag for sex med andre eller andet end mennesker.

En af dem er en meget mærkelig, ung kvinde med rottehaler, som i ramme alvor i en YouTube-video argumenterer for, at kvinder bør have sex med deres kæledyr. Nej, ikke en vandrende pind eller en skildpadde, men med en HUND (Ikke at det er bedre med pinden eller skildpadden, men alligevel..).

Det er en pige, der står bag den populære YouTube-kanal WhatTv, som deler sine bizarre synspunkter i en tre minutter lang video. I videoen sidder hun i øvrigt og kæler med sin egen hund, en sød schæfer, mens hun blandt andet siger, at hun synes, kvinder bør have sex med deres vuffer, fordi kvinder i det gamle Grækenland og romeriget har haft 'succes' med den slags fornøjelser. "Så hvorfor ikke i dag?," mener hun.

Hør den skøre pige komme med ni andre grunde til at have hundesex:

ANNONCE

Men inden I bliver alt for inspirerede af den lidt skøre pige eller frygter, at kvinderne skifter jer helt ud med kæledyret, så skal I vide, at dyresex er totalt forbudt i Danmark. Det blev vedtaget den 21. april i år. Her fik 'Dyre-Dan' (tidligere fødevareminister Dan Jørgensen (S)) gennemtrumfet en lov i Folketinget. Loven trådte i øvrigt endegyldigt i kraft den 15. maj.

Så glem det, dyresex-elskere!

ANNONCE
Del

Seneste nyt