Magasinet M!

WTF-video: Her bruger hun sin kærestes nosser som makeup-svamp

Advarsel: Det er en meget forstyrrende video, der selvfølgelig har fået internettet til at gå ud af dets gode skind.

WTF-video: Her bruger hun sin kærestes nosser som makeup-svamp

Hils på 18-årige Johnna Hines fra det centrale Florida. Hun har en kæreste, 20-årige Damon Richards. Et ganske almindeligt, ungt par, som elsker at fjolle rundt, og som nyder hinandens selskab. 

ANNONCE

Sidste weekend morede de sig dog lige rigeligt (til nogens smag i hvert fald). Hines var ved at lægge sin makeup, da Richards besluttede sig for at få hende til at grine? med sine nosser.

- Han tager altid pis på mig, så han startede med at stikke sine boller hovedet på mig, siger Hines til BuzzFeed News og fortsætter:

- Jeg lavede en joke om at bruge dem som makeup-svamp, og så kiggede vi bare på hinanden, begyndte at grine og lavede en video.

Og ja, de lavede nemlig en video, der i manges øjne er langt over grænsen. En video, der netop viser Hines bruge Richards' klokkeværk som makeup-svamp. Søndag uploadede hun den så på Twitter, og den er siden blevet retweetet mere end 40.000 gange (please, lad for guds skyld være med at se videoen, hvis du er på arbejde eller i skole).

ANNONCE

Blandt andet blev videoen retweetet af makeup-artisterne Manny Mua og Bretman Rock.

ANNONCE

Nogle Twitter-brugere elskede videoen.

ANNONCE

Andre blev blot forfærdet over det syn, der fulgte dem.

Men Hines er ikke blevet slået ud af den negative respons, der er fulgt med videoen.

- Jeg har fået en masse negative reaktioner, men det gør mig ikke noget, fordi mængden af positive ting, folk siger til mig, gør det det værd, siger hun.

- Jeg får den ene privatbesked efter den anden fra piger, som fortæller mig, at jeg inspirerer dem ved at være så ligeglad og selvsikker, og der er SÅ mange mennesker, som elsker, hvor trygge min kæreste og jeg er sammen. Det føles ærligt talt virkelig godt, fortsætter hun.

Vi håber lidt på, som Hines selv skriver, at en ny internet-trend er startet. Så kan man roligt udbryde: "What a time to be alive!"

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE