Magasinet M!

X (Twitter) fejrer massive app-downloads efter nøgenlæk

Det sociale medie får kritik for deres håndtering af situationen

Natten til torsdag kunne Elon Musks sociale medie X (Twitter) fejre, at de var den mest downloadede app på appstore i mere end 200 lande. Set ud af kontekst en fed bedrift for mediet.

Hvad der ligger til grund for den massive interesse i X, er dog anderledes interessant. 

ANNONCE

Den store interesse har nemlig været drevet af hashtagget #drakevideo, der dækker over et formodet læk af ingen ringere end rapperen Drake. 

I den lækkede video, antager brugere at man ser en halvt afklædt Drake i gang med en seksuel akt. På nuværende tidspunkt, ser det ud til at X arbejder hårdt på at nå at blokere opslag der omgår mediets regler, men det massive upload-niveau, ser ud til at være svært at begrænse. 

Flere amerikanske medier har benyttet begivenheden, til at på pege X' manglende evne til at sætte effektivt og hurtigt ind på den slags lækkede medier af prominente personer, og hos The Verge påpeger man, at det social medie i januar kæmpede med et nøgent deepfake af Taylor Swift i mere end to uger. 

Hvorom alting er, ser det ud til at danskerne ikke deler helt den samme begejstring for de lækkede XXX Drake-videoer som resten af verden, for appen har ikke taget helt den samme sejrsrige tur helt til toppen af downloadede apps herhjemme. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce