Magasinet M!

X (Twitter) giver grønt lys til ny funktion, der skruer op for det frække indhold

X kommer til at blive fyldt med se(X).Twitter aka. X har længe været kendt for ikke at være så påpasselige med at fjerne frækt indhold - det er det vilde vesten!

Og nu har X bekræftet planer om at skabe NSFW-fællesskaber med NSFW-voksent indhold - på godt gammeldags dansk betyder det, at man nu har mulighed for at angive et "Voksent indhold" -mærke for deres indstillinger, så de kan undgå, at deres indhold automatisk filtreres.

X er en kæmpe platform, der kan lokke brugere over på eksempelvis OnlyFans, og nu bliver man ikke længere ramt af et filter.

Ingeniør Dong Wook Chung offentliggjorde på X de kommende ændringer, der skal foretages med hensyn til NSFW-indhold på appen, og bekræftede det ovennævnte: "Snart vil NSFW-indhold automatisk blive filtreret i alle fællesskaber. Administratorer kan nu angive 'Voksent indhold' i indstillingerne for at undgå automatisk filtrering af indholdet."

Bloomberg rapporterede også, at de havde set tegn på, at X bevæger sig hen imod at levere "voksenfølsomt" indhold. I øjeblikket tillader X nøgenhed og andet "grafisk" indhold at blive delt, men det vises bare ikke på visse dele af appen.

Så nu bliver X endnu mere NSFW-amok - er du klar?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce