Magasinet M!

Xbox 360 på E3

Xbox 360 har præsenteret spændende nye titler på E3. Se de bedste titler her.

Xbox 360 på E3

Alan Wake

Hvis du er bare en lille smule til teknologi og spil, så ved du at E3 (trods en lidt ujævn historie) er en af de helt store oplevelser i løbet af året. Og her i 2009 har spilfirmaerne virkelig skruet op for tempoet - ikke mindst folkene bag XBOX 360-maskinen. Vi giver her et overblik over de highlights, der blev præsenteret ved Xbox 360-pressekonferencen over de næste par sider.

Hvis du har et par timer, så kan du også se hele pressekonferencen her 

 Alan Wake

Vi stiftede første gang bekendtskab med en demo af horror-spillet Alan Wake tilbage i 2006, da spillet blev præsenteret for et imponeret publikum. Siden da har der været mange udmeldinger om, hvornår spillet skulle komme på banen, men det er ikke lykkedes endnu. Nu er Microsoft dog gået så langt, at de er kommet med en noget nær endelig udmelding om at spillet skulle ligge klar i starten af 2010. Når et spil tager så lang tid om at blive produceret lover det sjældent godt, men vi er villige til at lade os positivt overraske. Er du?

ANNONCE

Metal Gear Solid Rising

Metal Gear Solid Rising

En af de helt store afsløringer på årets E3 har uden været Metal Gear Solid Rising. I de sidste par uge har der været mange gisninger om hvad Hideo Kojima, manden bag Metal Gear Solid, havde i gære, men nu er det så afsløret: Et nyt Metal Gear Solid, nu eksklusivt til Xbox 360 og med cyber-ninjaen Raiden i hovedrollen - i stedet for Solid Snake. Det er meget at skulle fordøje, men det er uden tvivl en af de titler vi ser mest frem til inden for det næste års tid. Se teaseren her:

ANNONCE

SC: Conviction

Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher vender tilbage i Splinter Cell: Conviction i efteråret. Sam Fishers datter er blevet slået ihjel og derfor tager Xbox-spillernes favorit elite-soldat loven i egen hånd i jagten på hendes morder. Conviction ser mere end bare en lille smule lækkert ud. Vi glæder os.

Se teaseren for Splinter Cell: Conviction her:

ANNONCE

Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2

Sidste års store zombie-succes fra Valve får, ikke overraskende, en opfølger. Fire nye overlevende skal holde skansen imod zombiehorderne med både automatvåben og nærkampsvåben fra efteråret 2009. Se den stemningsfyldte trailer her:

Halo 3: ODST

Halo 3: ODST

I midten af september får Halo-universet et nyt skud på stammen: Halo 3: ODST. I virkeligheden en lidt underlig titel, fordi spillet er et komplet selvstændigt spil, der kronologisk ligger en smule før Halo 3. Forvirrende? Ja, lidt. Det er ikke længere Master Chief, der er hovedpersonen, men derimod et udvalg af forskellige menneskelige Orbital Drop Shock Troopers (ODST'erne fra titlen). Se traileren her:

ANNONCE

Halo: Reach

Halo: Reach

Vi vil blive forkælet med mere end blot ét Halo-spil i løbet af det næste år, for Bungie udgiver også spillet Halo: Reach. Informationerne om Halo: Reach er stadig meget begrænsede, men spændende ser det ud i denne trailer:

Forza Motorsport 3

Forza Motorsport 3

XBOX' pressekonference bød ikke kun på nyt til fans af action- og skyde-spil - også motorfans fik tilbud en ordentlig luns til næste år: Forza Motorsport 3. Et spil, der med udviklerens egne ord, bliver det definitive kørespil. Det er store ord, når konkurrencen inden for det felt allerede er benhård med serier som f.eks. Need for Speed og Gran Turismo at kæmpe imod. Se traileren her:

ANNONCE

Crackdown 2

Crackdown 2

Crackdown-serien vender også tilbage inden for det næste års tid. Serien blev ikke et imponerende kommercielt hit, men vi var faktisk ret tilfredse med oplevelsen i sin tid.
Se teaser-traileren til Crackdown 2 her:

Del

Seneste nyt

Annonce