Magasinet M!

You?re Dumped!

Gider du ikke din kæreste mere? Hvad med at lade Vinnie Jones eller Scary Spice give beskeden.

You?re Dumped!

Af: Martin Finnedal


Det er sgu så besværligt selv at dumpe folk. De bliver sure og kede af det og begynder måske endda at græde. Og hvem gider stå model til det?

Næ så er det meget nemmere at få en kendt til at levere beskeden. Det har firmaet celebritymessages.com i England fundet ud af.

På sitet kan du for omkring en halvtredser downloade videoclip med for eksempel Ian Wright, Vinnie Jones, Scary Spice eller ham den gamle halvfede fra Eastenders, der ønsker dine kære tillykke med fødselsdagen, Happy Valentines eller godt nytår.

Dem kan du så sende direkte til vedkommendes mobil.

Seneste påfund er, at de kendte nu også kan sende en mindre positiv besked: You?re Dumped! Hver især har de deres måde at indtale beskeden på, for selvfølgelig er der forskel på om, det er Mr. T, Rio Ferdinand eller MTV-silden Cat Deeley, du ?hyrer? til opgaven.

Hør dem her:
Cat Deeley
Vinnie Jones
Scary Spice
Mr. T.
Rio Ferdinand
Boy George

Men tænk dig nu godt om. Med mindre din kommende eks virkelig er stor Boy George fan vil det sandsynligvis virke som en ekstra hån lige præcis at vælge ham.

Skulle du nå at fortryde kan du gå til til forsiden af celebritymessages.com. og vælge et andet budskab. "I love you" for eksempel.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce