Magasinet M!

Your Boobs Are Ok!

Guf for alle babsomaner: Her er en hyldest til norske Lene Alexandra

Your Boobs Are Ok!

Af: Søren F. Lillesøe 

På M!s Brevkassesider har I tidligere efterlyst mere med den norske model/brystbombe Lene Alexandra, der optrådte i M! 115. Efter flere måneders, øhm, research er vi nu kommet frem til nedenstående interessante linksamling, du nu kan forlyste dig med. Men husk: Det er ikke for sarte sjæle, så gem klikkeriet, til du er kommet hjem fra arbejde!

Ok, vi starter lidt blødt. Her er 26-årige Lene Alexandra Øiens officielle hjemmeside, hvor du kan booke baben til at optræde (med musik altså), købe hendes kalender eller følge med i kendissens liv gennem en blog. Sidstnævnte afslører blandt andet, at Lenes silikonebarm er skrumpet mærkbart, siden hun besluttede sig for at deltage i den norske version af Vild med Dans. Ja, det er i sandhed en sorgens dag på M! (sort armbind anbefales, red.)..!

Men så er det jo godt, at de barmgale englændere har tabloidavisen The Sun. Tilbage i februar offentliggjorde avisen nemlig et eksklusivt shoot med næsten-nyslåede musiker-Lene. Iført ganske bare tvillinger, forstås.

Hvis du altid har drømt om at have en norsk kok med store bryster gående derhjemme, skal du bare klikke her. Lad os blot konstatere, at det er godt, Lene Alexandra ikke skal undervise på konditorskolen.

Og her er så den berømte video til Lene Alexandras single My Boobs Are OK:

En både humoristisk og sexet musikvideo, der forståeligt nok er spredt over hele internettet nu. Bonus-info: Et minut inde i videoen er baben iklædt sygeplejerskekostume. Grrrr!

Men vi skal naturligvis ikke snyde dig for en klynge underlødige skud fra Lene Alexandras meget friske fortid. Billederne stammer fra erotiksitet Lek.no, men hvis du er ekstra dygtig, kan du måske finde frem til gamle numre af det norske blad Cats, hvor hun også har foldet sig ud. Vi ønsker god babe-spotning, kaptajn! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt