Magasinet M!

Youtube bandlyser videoer af Red Dead-spiller, som har fodret kvindeforkæmper til alligator

Say what?

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at man i Rockstars Red Dead Redemption 2 kan dræbe nærmest alt og alle - og kun fantasien sætter grænser. 

Men hvor du sikkert har set utallige videoer af mandlige karakterer og dyr der bliver dræbt på sjove, mærkelige eller ret psykopatiske måder på Youtube den seneste måned, så fik Youtube åbenbart nok, da det gik udover en kvinde.

Mere specifikt: I Red Dead Redemption 2, kan du som spiller møde en række kvindeforkæmpere, som kæmper deres sag i en tid, hvor kvinder endnu ikke har fået lige rettigheder.

En spiller fik lyst til drille en af disse karekterer lidt, og kidnappede en kvindeforkæmper fra byen, hvorefter han red ud i sumpen og fodrede hende til en alligator.

Det er okay, at du griner nu.

ANNONCE

Men i onsdags blev denne video og flere taget ned fra Youtube, selvom man kan finde rigeligt med videoer af mandlige karakterer (og dyr), som får en tur under kniven af opfindsomme spillere. 

Der findes mange versioner - der er blandt andet også én, hvor man smider hende ned i en mineskakt. 

Men Youtube-brugeren fik medhold i sin sag, da undersøgelsen - som er sparsom på detaljer indtil videre - kan fortælle, at det involverede medlemmer af Youtubes ansatte, som fortolkede lidt for selvstændigt på materialet.

Og nu? 

Ja, nu kan du igen se, hvordan man afliver mennesker i Red Dead 2.

Smukt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE