Magasinet M!

Youtube Rewind 2019 kommenterer på, at Rewind 2018 er den mest dislikede video på Youtube

Youtubes årlige tilbageblik er tilbage.

YouTubes årlige tilbageblik: YouTube Rewind er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor Youtube hylder nogle af de bedste kreatører og trends i communitiet. 

Med tiden er det blevet et større og større setup, hvor YouTube opsatte en kæmpe kreation, med et kæmpe team af de mest populære youtubere. Produktionsapparatet peakede i 2018, men på samme tid faldt den video i utrolig dårlig jord, og endte med at blive den mest nedstemte video i Youtubes historie...

De store beklagelser, gik på at Youtube havde fravalgt en række af de største YouTubere, og blandt andet PewDiePie, som er den allerstørste, var ikke engang blevet inviteret til at deltage. 

I år har YouTube taget kritikken til sig, og ændret retningen. I år er der nemlig ingen vilde produktioner - i stedet serverer de en række sammenklip af de 10 mest populære videoer, i kategorier som: Musik, beauty, gaming, dans - og de generelt mest likede og sete videoer. 

YouTube starter videoen ud med: In 2018, we made something you didn’t like. For Rewind 2019, let’s see what you DID like.

I skrivende stund, har den nye video dobbelt så mange dislikes, som likes. 2.2 millioner vs 1.1 millioner. 

Men hey, i det mindste er PewDiePie med i år... 

ANNONCE
YouTube Rewind 2019
Del

Seneste nyt