Magasinet M!

Yovanna Ventura: Jeg var engang virkelig genert

Latina-amerikansk - og sød som bare fanden!

Det er tid til endnu en babe på din skærm, og denne gang præsenterer vi dig for Yovanna Ventura. 

Hun er født i Miami, men har tilbragt det meste af sin barndom i den Dominikanske Republik. Som 17-årig vendte hun tilbage til USA, hvor hun stadig bor den dag i dag. På Instagram, der har hun mere end 5,3 millioner følgere. Det svarer til stort set hele Danmarks befolkning. Stille og roligt. 

Som altid, så har Maxim været i snak med hende, og det skal I ikke snydes for. 

Hvordan startede din karriere?

Jeg startede, som alle andre, på Instagram, hvor jeg bare havde det sjovt og var en almindelig teenager. Jeg begyndte først at tage min Instagram profil lidt mere alvorligt, da jeg begyndte som model. Det er ikke altid helt nemt at dele hele ens liv, men jeg har fundet en god balance de seneste par år. 

Hvad er det mest udfordrende ved at være model?

Jeg var engang super genert, så da jeg som barn startede som model og i underholdningsbranchen, så var det helt klart min selvtillid, som jeg skulle arbejde med. Da jeg voksede op skubbede jeg til mine egne grænser, og det har helt klart hjulpet på mange andre punkter i mit liv. Jeg er dybt taknemmelig for mit arbejde, og det at jeg opdager nye sider af mig selv hver eneste dag. 

Hvordan er det at have været på forsiden af Maxim Mexico?

Min agent fortalte mig, at Maxim Mexico, ville putte mig på forsiden, og jeg var fuldstændig overvældet- Jeg elsker Mexico, så jeg blev virkelig glad for, at jeg kunne vende tilbage til landet for noget så specielt. Jeg håber alle andre, nyder det ligeså meget som jeg. 

Rul ned for at se et par udvalgte billeder af Yovanna.

Vis dette opslag på Instagram

??? | @maximmexico cover story out now ?

Et opslag delt af Yovanna Ventura ?? (@yoventura) den

Vis dette opslag på Instagram

Some bday trip film ?

Et opslag delt af Yovanna Ventura ?? (@yoventura) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE