Magasinet M!

Zack Snyder giver sit take på de nordiske guder i traileren til Twilight of the Gods

Actionbassen Zack Snyder har kastet sig over en animationsserie

Zack Snyder er ikke bange for at kaste sig over vilde og actionfyldte projekter - det har vel nærmest været hans stempel, siden han gik fra at instruere musikvideoer, til de næsten overlappende biograf-debuter Dawn of the Dead og 300. 

Siden da har der ikke været nogen tvivl om at instruktøren har svunget sit felt i en film-genre der er stærkt inspireret af tegneserier - og med den Twilight of the Gods dykker han med hovedet først ned i en animationsserie, der får premiere til efteråret. 

Snyder har også for vane, gerne at ville have sine projekter til at vare længere tid, end hvad end ordinær biograffilm løber, og der er altså masser af tid - og ingen reelle fysiske begrænsninger, med det nye projekt - som i første sæson er sat til 8 afsnit. 

I Twilight of The Gods følger vi et par vikinger, der har sat sig for at få hævn over de nordiske guder, og med den første teaser ser det ud til at der ikke bliver holdt tilbage på actionsekvenserne. 

Seriens stemmeskuespillere har et flot skandinavisk islæt, med blandt andet Pilou Asbæk, Birgitte Hjort Sørensen, Peter Sotrmare og Krisofer Hivju på rollelisten. 

Twilight of the Gods kan streames på Netflix fra 19. september 2024. 

ANNONCE
Twilight of the Gods - Teaser
?si=rFcJ_25Vk9hSPBFG
Del

Seneste nyt