Magasinet M!

Zack Snyder har skrevet et sidste kapitel i 300-sagaen under Corona-lockdown

Men Warner Bros. vil ikke lege med ham..

Tilbage i 2006 fik vi en fed action-comic-film ved navn 300, hvor Gerard Butler tæskede igennem med en hakket overkrop sammen med Zack Snyders ikoniske vision om en spartansk tegneserie-historiefortælling. 

Efterfølgeren 300: Rise of an Empire var lidt en so-so oplevelse, men flere fans har længe ønsket at se Snyder vende tilbage til konceptet.

Og landet ligger faktisk sådan, at Snyder har brugt Corona-tiden på at skrive en version af et tredje kapitel til 300.

Men inden du springer op af sofaen og klipper - så gider Warner Bros. ikke rigtig at lege med ham:

"Jeg kunne ikke rigtig få den på benene. Under pandemien havde jeg en aftale med Warner Bros. om at lave, hvad der i sidste ende skulle være et tredje kapitel til 300."

Sådan lyder det i et interview med The Playlist - Snyder fortsætter:

"Men da jeg begyndte at skrive, så blev det egentlig til en helt anden film. Jeg begyndte at skrive om Alexander den Stroe og pludselig var det en film om forholdet mellem Hefaistion og Alexander. Det blev til en slags kærlighedshistorie og fungerede ikke så godt som en trilogi-afslutning."

Det kunne dog stadigvæk vinkles til en god film?

"Jeg havde konceptet til en tredje film, og det blev rigtig godt. Den blev kaldt Blood and Ashes. Jeg ville elske at lave den, men Warner Bros. sagde nej. De er ikke så store fans af mig - så det er, hvad det er."

Han har dog andre projekter i støbeskeen og leger med tanken om en anderledes nyfortolkning af Kong Arthur - men i mellemtiden kan vi glæde os til at se Army of the Dead d. 21. maj!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce