10 af de frækkeste kvindelige fodboldspillere i verden

Danmark er i EM-finalen, som spilles lige om lidt. I anledningen har vi derfor fundet 10 af de lækreste nuværende og tidligere kvindelige fodboldspillere i verden. Og vi har selvfølgelig en dansker med på listen.

6. august 2017 af M!

Anouk Hookendijk

Alder: 32

Land: Holland

Klub: Ajax Vrouwen

Om: Hun har spillet over 100 landskampe for Holland, men er desværre ikke at finde i søndagens finale, da hun slet ikke er udtaget til slutrunden (sikkert på grund af sin alder). Men det er vi fløjtende ligeglade med, for godt ser Anouk satme ud.

Not a bad place to spend the last day of the year... ☺️ #Dubai #6daystogo #holiday

A post shared by Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) on

Jonelle Filigno

Alder: 26

Land: Canada

Klub: Ingen

Om: Hun kan desværre ikke ses på banen mere, da hun valgte at indstille karrieren i en forholdsvis tidlig alder. Men da havde hun også allerede medvirket ved OL to gange, hvor hun vandt bronze med Canada i 2012. Nu arbejder hun for Adidas’ marketingafdeling og fodrer os med lækre billeder på sin Instagram-profil.

Lauren Sesselman

Alder: 33

Land: Canada

Klub: Santa Clarita Blue Heat

Om: Den canadiske forsvarsspiller er at finde på grønsværen i den amerikanske liga. Hun har 46 kampe og et mål på sit landsholds-CV og er faktisk også en fremragende basketballspiller. Desværre huskes hun måske nok bedst for VM-kvartfinalen i 2015, hvor hun gled og faldt imod England - en såkaldt Steven Gerrard. En ting, der kostede et mål. Søde Lauren, det skal nok gå. Du er jo med på denne fornemme liste.

Alex Morgan

Alder: 28

Land: USA

Klub: Olympique Lyon (på lån fra Orlando Pride)

Om: Alex er vel nok en af de bedste fodboldspillere i verden (hvilket en rating på 86 i FIFA 17 understreger) og samtidig også en af de lækreste. På trods af sine blot 28 år har hun allerede spillet 128 kampe for det amerikanske landshold og scoret 74 mål. Hun vandt desuden guld med USA ved sidste års OL i Rio. Sådan, Alex!

Go Lions.

A post shared by Alex Morgan (@alexmorgan13) on

Adriana Leon

Alder: 24

Land: Canada

Klub: Boston Breakers

Om: Endnu en canadier og endnu en sød en af slagsen. Hun folder sin kunnen ud i den bedste amerikanske liga til daglig, men lige i dag gør hun det på mmm.dk. Du er bare dejlig, Adriana.

Training ⚽️ #onthat #grind

A post shared by Adriana Leon (@_adrianaleon_) on

Celebrating Independence Day in America 🇺🇸

A post shared by Adriana Leon (@_adrianaleon_) on

Stine Larsen

Alder: 21

Land: Danmark

Klub: Brøndby

Om: Selvfølgelig skal vi også have en dansker med. Egentlig er søde Stine angrebsspiller, men på grund af skader har hun spillet forsvarsklippe siden tredje gruppekamp. Og det har hun gjort umanerligt godt på trods af den uvante position. Vi hepper på dig og hele holdet i aften og glæder os til at se jer med guldmedaljerne om halsen.

Érika Dos Santos

Alder: 29

Land: Brasilien

Klub: Paris Saint-Germain

Om: De er glade for brasilianere i Paris SG. Også på kvindefronten. Men det forstår man selvfølgelig godt, når man ser på hamrende lækre Érika. Og havde vi valget mellem hende og Neymar, ved vi i hvert fald godt, hvem vi ville vælge.

Laure Boulleau

Alder: 30

Land: Frankrig

Klub: Paris Saint-Germain

Om: Hun er holdkammerater med førnævnte Érika og har spillet i Paris de sidste 12 år, hvor hun dominerer venstreback-positionen. Hun var desværre ikke udtaget til årets slutrunde, men det er hun nok ikke bitter over, da Frankrig kun nåede til kvartfinalen. 

Kaylyn Kyle

Alder: 28

Land: Canada

Klub: Ingen

Om: Kongefrække Kaylyn annoncerede tidligere i år, at hun trak sig tilbage som professionel fodboldspiller. Øv. Men så er det godt, at der i hvert fald er nogen, der stadig kan få glæde af tv-tid med Kaylyn, da hun i stedet er blevet vært på den canadiske sportskanal TSN.

Louisa Nécib

Alder: 30

Land: Frankrig

Klub: Ingen

Om: Lækre Louisa trak sig tilbage efter OL sidste år. Som spiller var hun en af de absolut bedste i verden og blev af flere sammenlignet med Zinedine Zidane på grund af sin sublime teknik og sit fantastiske blik for spillet. Hun nåede da også at spille hele 145 kampe for det franske landshold, hvori hun scorede 36 mål. Vi savner dig, Louisa!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste