Nicki Minaj blottede sit ene bryst ved modeugen i Paris - men alle så ud til at være helt ligeglade

Hvordan kan man lade som om, at det bare er helt normalt?

7. marts 2017 af Jakob Flarup

👅

A post shared by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Nicki Minaj er kendt for sine udfordrende outfits – både i musikvideoer og på den røde løber. Seneste kom det til udtryk ved modeugen i Paris. Her havde Minaj valgt at troppe op til et modeshow med sit ene bryst hængende uden for sin i forvejen ret nedringede trøje.

Men her stopper historien ikke. For komisk nok virkede det som om, at folk syntes, det var det mest normale i verden, at sangeren blot havde et stykke gaffatape over sin venstre brystvorte, skriver The Mirror. For skulle det ske et sted, var det nok til Paris Fashion Week.

På sin Instagram-profil har hun uploadet et billede fra designer Haider Ackermanns show, hvor hun havde taget plads på forreste række blandt en masse andre ”mode-rigtige” folk, der – som du kan se herunder - på forunderlig vis lod som om, at Minajs tøj var ganske ordinært.

Et interessant look at bringe til det ellers ret konservative event. Men selvom ingen gav en fuck for det, lykkedes det alligevel for Minaj at komme i centrum på grund af mediernes årvågenhed. Vi hylder det i hvert fald.

Det er desuden ikke første gang, at Minaj flasher sit bryst. Tilbage i 2011 faldt det – tilfældigt eller ej – ud af hendes lille top under en optræden i den amerikanske version af Go’ Morgen Danmark, Good Morning America. En ting, du kan se her

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste