Magasinet M!

Fodboldens værste filmere

Sommeren er fodboldtom. Men mens I venter, kan I nyde synet af disse skuespillere. Eller græmme jer!

Piaja

Der er hverken EM eller VM, øv. Kun den svenske, norske og russiske liga er i gang. Kort sagt: Rent fodboldmæssigt er sommeren noget lort. Men heldigvis har vi Youtube, hvor vi kan nyde de bedste mål, de vildeste tacklinger og de største afbrændere fra sæsonen, der er gået. Og det er fedt. Men langt fra det sjoveste, du kan finde derinde.

I den forgangne sæson har Cristiano Ronaldo været kraftigt kritiseret for at falde for let. Flere modstandere har kåret ham til Hollywoods næste stjerneskud. Men i forhold til nogle af de fodboldspillere, -trænere og -dommere, der optræder i de videoer, vi har fundet her, er han knap nok talentfuld nok til at spille en birolle i en skolekomedie. I stedet har vi fundet masser af andre fremragende eksempler på Fodboldens Værste Filmere. Enjoy!

Emerson 'Piojo' Acuña fra den colombianske klub Atlético Junior har det svært med høje græsstrå. Det er i hvert fald det eneste, der er i nærheden, da han tilkæmper sig dette straffespark i kampen mod America de Cali.

Andreas Müller

Tyskere har aldrig været sympatiske. Og da slet ikke Andreas Müller. Her er en af grundene fra kampen mellem Borussia Dortmund og Karlsruhe.

Chicago-spiller

Det er ikke kun de professionelle, der kan finde ud af det. Se den amatørspiller fra Chicago, der endda får trukket et gult kort. Legendarisk!

Målmand

Målmænd har alle dage været nogle vat-arme. Også denne portugisiske målmand fra Merelinense, der ligner en, som har fået samme skade som Henrik Andersen under EM '92. Altså indtil han rejser sig op og løber ind i målet igen.

Alberto Gilardino

Alberto Gilardino har masser af talenter. Skuespil er ikke et af dem.

Dida

Når man lige har lavet en kæmpe fejl, så Celtic har scoret sejrsmålet i det 90. minut, hvad gør man så? Milans målmand Dida valgte at falde til jorden, som havde Lise Lotte Lohmann bodyslammet ham. Til trods for at han bare havde fået et lille klap på brystkassen. Heldigvis fik han karantæne!

Rivaldo

Under VM i 2002 faldt brasilianske Rivaldo dramatisk til jorden og tog sig til ansigtet, efter en tyrkisk spiller havde skudt bolden ind på hans lår. Desværre virkede det og tyrkeren fik rødt kort.

Norsk spiller

Når man ikke kan spille fodbold, må man tage andre metoder i brug. Måske derfor denne norske spiller prøver at snyde sig til et rødt kort til modstanderholdet. Det andet klip er en ung John Carew, der fejrer en scoring ved at tage pis på spilleren.

Skalle

Den allerbedste skuespilsscene i en fodboldkamp nogensinde. I 2005 mødte Duisburg ligakonkurrenterne fra 1. FC Köln, da træneren fra Duisburg brokker sig over et frispark begået af Albert Streit. Det vil spilleren ikke finde sig i og konfronterer træneren. Resten er legendarisk!

Det bedste til sidst

Og til sidst: To compilations, der viser mange af dem i allerede har set. Og krydrer med mange, mange flere. Det er fantastisk!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce