Viralt
Gordon Ramsay: Derfor skal du undgå restaurantens tilbud
Gordon Ramsay afslører de skjulte fælder på restaurantmenuen, herunder hvorfor du bør styre udenom tilbuddene.
år det kommer til at mestre kunsten at spise ude, er der næppe nogen mere kvalificeret end den britiske celebrity kok Gordon Ramsay. Ramsay deler ofte ud af sine gastronomiske visdomsord, og denne gang handler det om, hvad du bør undgå, når du gennemgår en menu.
Særlige retter er måske ikke så specielle
En af Ramsays primære bekymringer ved restaurantbesøget er de såkaldte ‘særlige retter’. Du kender dem sikkert – tavlen, der praler af dagens ‘specielle’ menu, men så spækket med forskellige retter, at det nærmest forvandles til en mini-menu i sig selv. Ramsay advarer mod at blive lokket af et stort udvalg af ‘specialiteter’, som han mener blot er en anden måde at tømme lageret på frem for at tilbyde en ægte, unik oplevelse.
Spot en god flaske vin med Ramsays trick
Desuden har Ramsay et trick i ærmet for dem, der er på udkig efter en fin vin til en fordelagtig pris. Han anbefaler at bede om ‘bin end’-listen, hvor du kan finde flasker med små skønhedsfejl eller årgange, der ikke har solgt så godt, men stadig byder på en god smagsoplevelse uden at tømme tegnebogen.
Næste gang du overvejer, hvad du skal vælge på menuen, kan det altså godt betale sig at tage Ramsays råd til efterretning – især når det gælder specialerne!