Magasinet M!

Vi har mødt Nadja fra Paradise: Jeg vil hellere fortryde noget, jeg har gjort end noget, jeg ikke har gjort.

Hun fortæller bl.a. om, hvordan hendes deltagelse i Paradise ikke vil have betydning for hendes fremtid.

Vil du have eksklusive billedserier i inboxen?

Tilmeld dig her, og få babes i postkassen
Navn
E-mail
Postnummer


Vi har mødt Nadja Hansen, som er deltager ved dette års Paradise Hotel 2018. Vi inviterede hende med i spa sammen med Katrine Hoffmann, og det kom der nogle lækre billeder ud af. Se billederne og læs det eksklusive interview, lige her.

Navn: Nadja Hansen 

Alder: 21

Beskæftigelse: Lærerstuderende på 2. semester

Civilstatus: I et forhold

Højde: 1,73

Instagram: nadjahansen_

Snapchat: nallemusen

ANNONCE

Hej Nadja. Først og fremmest, hvordan er det så at få taget billeder til M!? Og så ved et spabad. Hold op, et lækkert sted!

Det er FEDT - så er der guf til min Instagram!

Det var faktisk mit mål, inden jeg kom med i Paradise. Jeg ville rigtig gerne have taget billeder til M!. Så, det kunne ikke være bedre.

Sådan, Nadja! Og billederne, både af dig og Katrine, er blevet sindssygt gode, så du kan godt sagtens være tilfreds! Men Nadja, du er med i dette års Paradise Hotel, og jeg tror, der er mange, der tænker "Hvorfor?". Så, hvorfor meldte du dig til Paradise Hotel?

Jeg meldte mig for at få en oplevelse og møde en masse nye mennesker. Og ja, så gad jeg ikke sidde derhjemme og glo. Jeg ville gerne have, at der skulle ske noget i mit liv.

Men, hvorfor lige Paradise Hotel?

Jeg har altid set Paradise, siden jeg var helt lille. Jeg har altid gerne villet melde mig til, men jeg altid haft en kæreste, siden jeg blev 18 år. Så nu synes jeg, at det var på tide. Jeg vil hellere fortryde noget, jeg har gjort end noget, jeg ikke har gjort.

Der må følge en del opmærksomhed med, hvordan har du det med det?

Det er først gået op for mig nu, hvor meget opmærksomhed man egentlig får. Jeg havde godt regnet med, at der kom opmærksomhed, men jeg havde ikke regnet med, at det blev så voldsomt. Men nej, jeg meldte mig ikke for opmærksomheden, jeg meldte mig for at få en oplevelse for livet. Jeg har altid gerne villet være med, så nu var det oplagt.

ANNONCE

"Det kommer helt an på, hvordan jeg vælger at kontakte medierne med mit Paradise navn"

Foto: Mikkel Laumann - Vi har mødt Nadja fra Paradise: Jeg vil hellere fortryde noget, jeg har gjort end noget, jeg ikke har gjort. Foto: Mikkel Laumann

Er det god eller dårlig opmærksomhed som følger med?

Nu har jeg jo set, hvordan nogle af de gamle deltager bare bliver stoppet på gaden - det synes jeg måske er lidt voldsomt. Men på sociale medier synes jeg, det er mega fedt! Men det er da nok lidt underligt, at ens privatliv bliver taget.

Umiddelbart tror jeg ikke, at det er noget, der som sådan vil forfølge mig resten af mit liv. Det kommer helt an på, hvordan jeg vælger at kontakte medierne med mit Paradise navn, og det har jeg umiddelbart ikke tænkt mig. Jeg kommer til at køre på, at jeg er Nadja, og det har jeg altid været.

Det lyder fornuftigt, Nadja. Så, får vi dig at se i andet reality program i nærmere fremtid? 

Umiddelbart nej. Jeg synes det var hårdt at lave TV, så jeg ved ikke om det er noget, jeg skal igen.

Jeg skal i hvert fald have en pause nu her.

Inden Paradise Hotel startede, hvad var så dine forventninger?

Mine forventninger var helt klart, at jeg ville ryge meget hurtigt ud. Måske faktisk allerede i den første uge, fordi jeg er simpelthen så dårlig til førstehåndsindtryk! Jeg havde regnet med, at folk bare ville hade mig fra starten af.

Men jeg forventede også at møde en masse skønne mennesker, feste og så forhåbentlig kunne styre mine branderter hele vejen igennem.

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Vi har mødt Nadja fra Paradise: Jeg vil hellere fortryde noget, jeg har gjort end noget, jeg ikke har gjort. Foto: Mikkel Laumann

Hvad var dine forventninger til de andre deltagere i Paradise?

Jeg havde regnet med, at der ville være mange fake piger, hvor de havde fået alt lavet, og at drengene ville være nogle store bøffer med mange tatoveringer.

Mit førstehåndsindtryk af de andre deltagere var: ”Hvorfor fuck ser folk så sure ud?”, men folk var imødekommende og meget søde. Jeg synes alle tog godt imod hinanden og gav plads til alle. Folk respekterede meget ens personlige grænser, og det synes jeg var rigtig fedt.

Hvilken type var du på hotellet?

Jeg var en meget forvirret type, klumset, kejtet og meget akavet. Til alle ceremonierne var jeg meget nervøs og bange for at ryge ud hele tiden.

Jeg er generelt bare ret akavet i mange situationer.

Hvordan har du det med sex og paradise?

Det er noget man skal prøve at undgå, men hvis man finder en man godt kan lide, så skal man gøre det. Det kommer meget an på, hvordan man gør det. Hvis man går rundt i alle hjørner, og boller til højre og venstre, så bliver det for meget af det gode, synes jeg.

Hjemmefra havde jeg sagt til mig selv, at jeg ville undgå det, men jeg kender også mig selv godt nok til at vide, at hvis jeg falder for nogen, så kan jeg ikke lade være. 

ANNONCE

"Mine forældre skal se programmet. Jeg har intet at skjule"

Foto: Mikkel Laumann - Vi har mødt Nadja fra Paradise: Jeg vil hellere fortryde noget, jeg har gjort end noget, jeg ikke har gjort. Foto: Mikkel Laumann

Nu er det slut og I er allesammen kommet hjem igen. Hvad er din generelle opfattelse af Paradise?

Det har været en rigtig fed oplevelse, men også anderledes og rigtig hårdt. Det er bestemt ikke noget, som jeg ville være foruden.

Men, det er umiddelbart ikke noget jeg skal igen. Ihvertfald ikke lige nu. 

Kan du beskrive, hvorfor det har været en hård oplevelse?

Det er meget hårdt, for man ved ikke om man kan stole på folk. Normalt er jeg meget lige ud af posen og vil bare gerne have, at folk er ærlige overfor mig, så jeg kan være det overfor dem. Men, det er jo et spil. Der er bare nogen ting, som man ikke kan sige og det har taget hårdt på en, at man ikke kan vide om folk er oprigtige.

Efterhånden har du jo også en del følgere på din Instagram profil - hvordan er det? 

Det er vildt, at jeg har så mange følgere på Instagram. Jeg har fået 65.000 på en måned, så det er vanvittigt. Nu skal man ikke længere være bange for, hvorvidt man får nogen likes eller ej - den frygt tror jeg, vi alle har haft! 

Og, hvordan er det at være kommet hjem fra Mexico?

Det er virkelig underligt. Jeg har svært ved at forholde mig til, at mange tusinde danskere sidder og ser på mig tre gange om ugen. Jeg bliver tit overrasket over, at folk kan genkende mig på gaden, vil kramme og have billeder - men det er da hyggeligt!

Er der noget du fortryder ved Paradise?

Nej, det er der faktisk ikke. Jeg står meget ved de ting, jeg gør. Så nej, jeg fortryder ikke rigtig noget. 

Og hvad har dine forældre sagt til det hele, har de været bekymrede på noget tidspunkt?

Mine forældre bakkede mig faktisk op. Min mor har altid hørt mig sige, at nu melder jeg mig, så hun var egentlig glad på mine vegne. Hun var mere bekymret, fordi hun vidste, at hun ikke skulle høre fra mig i en lang periode. Men, mine forældre bakker mig generelt op, i alt jeg gør.

Jeg tror de skal se programmet. Jeg har sagt nogle af de ting til dem, som de skal forberede sig på, men nej, jeg er mig selv hele vejen igennem og jeg har intet at skjule.

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Vi har mødt Nadja fra Paradise: Jeg vil hellere fortryde noget, jeg har gjort end noget, jeg ikke har gjort. Foto: Mikkel Laumann

"Der er mange, som har været fordomsfulde. Det ignorerer jeg"

Hvordan er du generelt blevet mødt med, at du skulle være med i Paradise? 

Der er mange, der synes det er typisk mig, fordi jeg bare gør ting. Men, der er også mange, der er fordomsfulde, og det ignorerer jeg egentlig bare. Jeg ved, hvordan jeg har haft det dernede, og jeg har haft det fedt!

Hvad har du lært ved at være med i Paradise?

Jeg har lært, at jeg tuder rigtig meget, når jeg er presset. Og så har jeg lært, at jeg skal stå 100% ved mig selv og aldrig være flov. Førhen kunne godt være flov over mig selv, fordi jeg er så kejtet, akavet og klodset som jeg er. Men, sådan er jeg jo bare og nu synes jeg det er fedt! 

Og, så lidt mere om dig som person, Nadja. Kan du fortælle en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg er meget genert, så jeg bliver egentlig ret hurtig akavet, fordi jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Folk tror, at jeg er udadvendt, fordi når der er stilhed, så begynder jeg bare at snakke om alt muligt. Jeg hader stilhed.

Hvad brænder du for?

Jeg brænder rigtig meget for at blive lærer - det har jeg faktisk altid drømt om. Jeg vil gerne lære fra mig, danne unge mennesker og lære folk at blive gode mennesker. Det brænder jeg rigtig meget for.

Kan Paradise skade den drøm?

Jeg har selvfølgelig tænkt over det. Men, jeg har tre år tilbage af min uddannelse og jeg synes ikke jeg opfører mig… Altså, jeg opfører mig, som jeg er. Jeg tror ikke det kommer til at forfølge mig på den måde, for om et år så er jeg glemt alligevel. Så er der ingen der ved, hvem jeg er.

Jeg har set andre lærerstuderende eller pædagogstuderende være med i Paradise, og de har job i dag. Hvis de kan, så kan jeg vel også?

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Vi har mødt Nadja fra Paradise: Jeg vil hellere fortryde noget, jeg har gjort end noget, jeg ikke har gjort. Foto: Mikkel Laumann

Har du en sjov historie?

Jeg stjæler generelt ting i mine branderter. Det kan være grantræer, stole, potteplanter etc. Jeg har faktisk engang taget et grantræ med hjem fra byen, fordi jeg ville bruge det som en værtindegave.

Jeg har også engang lavet ormen i en hvid kjole. Det var rigtig kikset.

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået i byen?

Der var engang en der sagde, at jeg lignede Britney Spears.
 

Hvor er du om 10 år?

Der er jeg folkeskolelærer, er gift og har børn. Jeg lever et rigtig forstadsliv!

Jeg har ikke noget kendisliv, for jeg kan rigtig godt lide at være mig selv.

Tak for din tid Nadja. Al mulig held og lykke fremover! 

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Vi har mødt Nadja fra Paradise: Jeg vil hellere fortryde noget, jeg har gjort end noget, jeg ikke har gjort. Foto: Mikkel Laumann
Medvirkende

Model: Nadja Hansen

LokationNi´mat Massage & Spa, Hotel Clarion.

Fotograf: Mikkel Laumann // HjemmesideMikkel Laumann 
FacebookMikkelLaumannPhotography // Instagram_mlaumann

Koordinator: Simone Klindt

Interview: Simone Klindt, Simone Borup

ANNONCE
Del

Seneste nyt